Posted by / woensdag 18 november 2015 / 15 Comments /

MAC • Full Fuchsia


Het is een tijdje geleden geweest, maar ik moest deze spetter gewoon met jullie delen! Een hele mooie en stiekem ook een beetje een gedurfde kleur. Kijk en kwijl je met me mee?


Het gaat hier om de MAC lipstick Full Fuchsia. Een mooie diep roze kleur die ook wat aan de fellere kant is. Naar mijn idee een prachtige kleur om te dragen op dagen dat je wat meet lef hebt, of in de avonduurtjes. Dan kan dat gewoon altijd naar mijn idee.Full Fuchsia is een amplified lipstick. Dat wil zeggen dat deze lipstick erg romig van structuur is en de lippen voldoende verzorgd. Ook is het zo dat deze lipstick geen heftige maaltijd zal overleven, maar ach, dan werk je het even bij toch?Dit is de lipstick in swatch. Oh ik vind hem zo mooi! Hij is diep roze met een vleugje rood. maar dan ook echt een pietepeuterig vleugje. Maar zo ontzettend mooi!


En dan natuurlijk nog de swatch hoe de lipstick mij persoonlijk staat. Wat denken jullie? Ik draag persoon het liefst een rustige ooglook op het moment dat ik was meer uitgesproken lipstick draag. Anders weet niemand meer waar die naar moet kijken.Al met al ben ik erg blij met mijn aankoop. Ik kocht deze lipstick bij de Douglas en deze koste €19,50.

Liefs,
Sharmaine


 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube

Share This Post :
Tags :

15 opmerkingen:

 1. Wat een mooi kleurtje, hij staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat staat hij je goed! En wat is het een prachtige kleur! I love it.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een hele mooie kleur! Zo'n kleurtje zou ik veel liever dragen dan echt fel rood, deze is perfect! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw mooie kleur en hij staat je prachtig! Ik ben zelf wel meer van de bordeaux rode, dit soort kleuren staan mij helaas niet :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauw wat een prachtig mooi kleurtje! Staat je goed! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wauw, wat een mooie kleur! Wel vind ik het jammer dat alle MAC lipsticks altijd zo duur zijn. Merk je verschil met andere lipsticks?

  Ik moest trouwens wel lachen om het begin van je artikel, "kijk en kwijl je met me mee?", haha!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit vind ik nou echt een hele mooie kleur <3 Staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook