Posted by / vrijdag 13 november 2015 / 8 Comments /

Lush • Roulades


 Er is een nieuw product in town bij Lush. Het heet 'roulade' en er zijn drie verschillende varianten van. In dit artikel laat ik ze allemaal aan jullie zien en geef ik mijn persoonlijke mening hierover. Lees je mee?

Zoals ik al vertelde in de inleiding zijn er die verschillende roulades. ze heten Icing On The Cake (roze), Turkish Delight (oranje) en Dreamwash (groen). Uiteraard ruiken ze alle drie verschillend en hebben ze alle drie een andere werking op de huid. Ben je benieuwd? Laten we gaan beginnen!


Icing On The Cake
De eerste waar ik het over wil hebben is deze roze rakker; Icing On The Cake. De naam van het product zegt het wellicht al; hij ruikt naar taart, icing en lekker zoet!

Op de website van Lush staat de roulade als volgt beschreven:
"Een zachte huid met een zoete geur is een piece of cake! Deze romige roulade op basis van Fair Trade cacaoboter zit vol amandelmelk en kastanjepuree. Daarnaast mixten we er wat verse sinaasappel, limoen en citroenschil door. Voeg deze fruitige, beetje nootachtige pudding toe aan je verzorgingsroutine, je velletje zal je dankbaar zijn!"

Wanneer ik deze roulade gebruik onder de douche ruikt het echt heerlijk naar de amandeltjes. Hij ruikt ook zeker zoet, maar waar dat dan vandaan komt? Echt geen idee. De roulade schuimt niet enorm veel, maar je hebt wel het gevoel dat je goed schoon wordt. Je hebt maar een heel klein beetje nodig, dus dat maakt dit ook zeker een duurzaam product. Wel heb ik naderhand een trekkerige huid, daar ben ik eerlijk in. Dus dat vind ik wel jammer. Ik heb dan namelijk naderhand nog een bodylotion nodig om mijn huid te voegen. Ook de geur blijft op mijn huid hangen als ik onder de douche vandaan stap. Al met al een redelijk fijn product! Enige minpunt is het trekkerige gevoel. Per 100gr betaal je €7,95. 


Turkish Delight
Dat is de oranje variant van de roulades. Van deze geur bestond vroeger de showersmoothie. Deze was enorm aan de prijzige kant, en daar is deze roulade voor in de plaats gekomen.

Op de website van Lush staat de roulade als volgt beschreven:
"De beste kwaliteit rozenblaadjes, rozenolie en roos absolue, samen met fair trade biologische cacaoboter, jasmijn absolue en nog meer luxe lekkers. "

Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze roulade echt fantastisch lekker vind ruiken! Het ruikt naar rozen en luxe naar mijn idee. Echt heerlijk! Wanneer ik deze roulade in de douche gebruik breek ik weer eerst een piepklein stukje af. Ook deze roulade schuimt niet enorm, maar laat meer een romige laag achter op mijn huid. Helaas heb ik hierbij ook een trekkerige huid als ik het van mij afspoel. Dit had ik niet bij de showersmoothie, Dus dat ik wel jammer. 

Per 100gr betaal je €14,50. Dit is dan ook meteen de duurste roulade die er is.


Dreamwash
Dit is de laatste van de roulade familie. En ik denk dat mensen met een gevoelig huidje deze lijn wel kennen. Ook van deze geur was vroeger een showersmoothie. Een product die ik erg fijn vond om te gebruiken. Maar deze is ook dus vervangen voor de roulade. Dus ik ben erg benieuwd. 

Op de website van Lush staat de roulade als volgt beschreven:
"Geweldige zachtheid voor probleemhuidjes. Allerlei kalmerende ingrediënten in een zachte shower smoothie, een roulade! Kalaminepoeder en de oliën van tea tree, rozen, lavendel en kamille. Gebruik dit als je je huid liever niet aan de buitenwereld toont. Het verandert je leven. Na je reiniging met Dreamwash gebruik je voor het beste resultaat Dream Cream, onze best verkopende bodycrème. "


Wanneer ik met deze roulade ga douchen merk ik dat ook deze geen voedend resultaat geeft aan mijn huid. Zo jammer! Ik blijf dat trekkerige gevoel op mijn huid houden. Terwijl ik ook bij de showersmoothie voorheen dat nooit had. Erg jammer Lush... Per 100gr betaal je €7.50.  


Al met al kan ik zeggen dat ik niet een enorme fan ben van de roulades helaas. Ik vind het product vaak te trekkerig voor mijn huid. Het voedt het amper voor mijn gevoel en bij de showersmoothies had ik dat wel. Ik heb altijd nog bodylotion nodig om mijn huid te verzorgen. 

Heb jij al eens een roulade van Lush geprobeerd?

Liefs,
Sharmaine


 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube
Share This Post :
Tags :

8 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dankjewel voor het lezen lieverd! Ja ik ben meer voorstander van de showersmoothies, wil ze terug! haha

   Verwijderen
 2. Jammer dat ze tegenvallen. Ik denk ook niet dat ik ze zou aanschaffen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat balen dat ze tegen vallen zeg. Ze zien er ook zo smerig uit hahah
  het doet me echt denken aan wat ik Nina wel eens geef, zo een mergpijp.. Bleh
  Voor de werking hoef ik het dus niet te proberen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, deze geef ik maar niet aan Nina. Zit je straks weer bij de dierenarts haha! Maar nee, ik vind ze ook niet fijn. Ik zal het nog eens proberen in een douche fluffy. Zo een spons. Misschien dat dat helpt... Anders geef ik het echt op!

   Verwijderen
 4. T ziet er niet bepaald lekker uit hahah. Jammer dat ze tegenvallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet ze dus nog proberen! Want ik heb ze ook van jou gehad hahaha! Ik ben nu wel benieuwd hoe ik ze vind! XXX

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook