Posted by / woensdag 25 november 2015 / 4 Comments /

Kadoshop de 1000poot • Goose Creek


Onlangs heb ik mijn bestelling ontvangen van Kadoshop de 1000poot en besloot om eens mijn aanloopjes met jullie te delen! Ik bestelde een aantal items van Goose Creek. Hier mijn mening en natuurlijk, de test!

In totaal bestelde ik 6 pakjes met waxmelts. In elke pakje zitten 6 wasblokjes die elk 8 uur aan geur beloven te geven. Elke geur zal ik apart benoemen en reviewen in dit artikel. Mijn mening is dus persoonlijk en geurbeleving is voor een ieder anders! Dat zeg ik er maar alvast even bij voordat er wellicht verwarring ontstaat.
De eerste geur is Campfire Marshmallow.  Een pakje van 6 waxmelt blokjes met een leuk label!


De geur word op de site van de 1000poot omschreven: 

"Specerijen, geroosterde marshmellows die samensmelten in suiker kristallen en romige perzik. Sandelhout en ceder zijn gedrapeerd in fluffy vanille."

Oké, dat klinkt al veelbelovend. Maar hoe ruikt de was? Koud ruikt de was echt enorm lekker! Echt goddelijk! Ik ruik de romige vanille en de geur van marsmellows. Wanneer ik de geur brand is hij gelukkig net zo verrukkelijk als toen ik de geur koud rook! Hij ruikt heerlijk romig en ben echt verliefd geworden op deze geur. Jam! Tot slot ging 1 blokje ook enorm mee; 3 volle dagen! Ja ik overdrijf niet. Als ik een blokje brand, doe ik dat altijd een gehele dag, en deze geur ging echt 3 dagen mee. Hier zou ik stiekem wel een large jar van willen haha! 
De tweede geur is Vanilla Pompkin Waffle. Een pakje van 6 waxmelt blokjes met een label om op te eten!


De geur word op de site van de 1000poot omschreven: 

"Verleidelijke mix van geuren van pompoen, appels en boter gepaard met het aroma van kaneel, noten en ahornsiroop. Basis van de samenstelling zijn vanille, suiker, een beetje van muskus en tonkaboon."

Dat klinkt als een recept waarvan je wil gaan snoepen. Koud ruikt de was echt naar wafels en boter. In combinatie met vanille en suiker. Dat ruik ik allemaal enorm goed. Wanneer ik de geur brand ruik ik echt de geur van gesuikerde wafels. Ook ruik ik een noten geur, super lekker deze combinatie! Je moet overigens wel van foody geuren houden bij deze, anders is het niks voor jou. 
De derde geur die ik bestelde was de geur Christmas Tree Farm. Een pakje van 6 waxmelt blokjes met een label waarbij ik meteen al zin krijg om de kerstboom op te zetten.


De geur word op de site van de 1000poot omschreven: 

"De samenstelling combineert alle aroma's van Kerstmis  fruit, kaneel schors, knop, harsachtige hout, sparren naalden en vanille"

Koud ruikt de wax een beetje apart. Ik kan het gewoon niet zo goed plaatsen. Ik ruik wel een subtiele dennengeur en wat fruitige geurtjes erdoorheen. Wanneer ik de geur brand ruik ik een gekke combinatie. Maar vooral een zurige fruitgeur. En dat is niet echt mijn ding. Dus helaas, geen goede koop geweest!
De vierde geur die ik besteld heb is de geur Peanut Butter Sugar. Een pakje van 6 waxmelt blokjes met een label waarbij ik stiekem al een beetje trek van krijg.


De geur word op de site van de 1000poot omschreven: 

"Een vleugje fruitige noten van appel, mandarijn en citroenschil gemengd in een romige vanille, suikerkristallen en gladde, zachte pindakaas is een heerlijke samenstelling voor de herfst en winter 's avonds."

Koud ruikt de wax voor mij echt naar een oebliehoorn. Ik weet niet of ik het zo goed schrijf, maar het ruikt echt naar een koekje waar het romige ijs in gaat. Oh mijn hemel wat is dit lekker! Ik ruik een vleugje pinda, veel vanille en suiker! Wanneer ik de geur brand is deze ook echt zo enorm lekker! Het ruikt echt naar een oebliehoorn. Zo een ijs koekje zeg maar met een noten geur. Zo enorm lekker! Wederom moet je wel van Foody geuren houden...
De vijfde geur die ik besteld heb is de geur Holiday Embers. Een pakje van 6 waxmelt blokjes met een label waarbij ik echt een warm kerstgevoel krijg.


De geur word op de site van de 1000poot omschreven: 

"De geur zal je het gevoel geven, zittend in een  comfortabele stoel  voor  een knapperend vuur bij de open haard. Idealiter gecombineerd aroma van dennen, oranje, specerijen en berken hout aan de basis van muskus, dennen en mos."

Koud ruikt de was voor mij persoonlijk niet al te lekker. Ik ruik een beetje dennengeur, maar dan verbrand, dus ik ben erg benieuwd hoe deze het gaat doen als ik hem brand. Wanneer ik de geur brand moet ik zeggen dat ik hier wel de kerstkriebels van krijg. Een heerlijke warme dennengeur, alsof je inderdaad dennentakken op een haarvuur aan het verbranden bent. Zo lekker! 
Tot slot bestelde ik nog de geur Holiday Rum Cake. Een pakje van 6 waxmelt blokjes met een label waarbij ik stiekem al een beetje trek van krijg. Want ; hellooooo chocolate! 


De geur word op de site van de 1000poot omschreven: 

"Aromatisch, feestelijk dessert geurige vla room, boter en suiker met een vleugje vanille en een scheutje rum."

Koud ruikt de wax al echt om op te eten. Maar ik hou me in! Ik ruik een echte cake geur in combinatie met de rum. Wanneer ik de geur brand word ik echt verliefd. Dit ruikt werkelijk waar goddelijk! Ik ruik voornamelijk een cake geur met vanille en een vleugje rum. Wat een beetje de boel wat meer pit geeft. Echt enorm lekker!
Dat waren alle geuren die ik heb besteld. Ook was de eigenaresse van Kadoshop de 1000 poot zo lief om er een cadeautje bij te doen. Ik kreeg de waxmelts van Woodwick in de geur First Crush. De geur is lekker zoet en fruitig. Ben benieuwd, en ontzettend lief dat ik deze cadeau kreeg!
Ook kreeg ik nog een tweede presentje. Iets wat ik ook echt nog niet kende; scentcicles. Een hangertje die je in de kerstboom kunt hangen die een geur afgeeft. Wij hebben elk jaar een kunst kerstboom dus een lekkere dennengeur erin hangen is dan natuurlijk wel leuk! Ben benieuwd hoe deze het gaat doen in de kerstboom. 
Al met al ben ik erg blij met mijn aankopen. De waxmelts van Goose Creek zijn €5,99 per stuk. En boven de €30 zijn de verzendkosten gratis! Je kunt de waxmelts bestellen via de website van Kadoshop de 1000poot


Liefs,
Sharmaine


 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter

 Youtube
Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

 1. Klinkt als hele lekkere geurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeeeh heerlijk! Ben zo benieuwd hoe ze in real life ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekkere geuren heb je besteld! Ik heb zelf toevallig ook sinds enkele dagen Campfire Marshmallow in de brander, die houdt het inderdaad lang vol! Vind het zelf een combinatie marshmallow met iets parfum-achtigs. Maar dat kan aan mijn neus liggen, haha. Ik hou zelf erg veel van foody geuren dus die wafel- en cakegeur die je besteld hebt, klinken ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ken dit helemaal niet maar ben heel benieuwd hoe ze ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook