Posted by / maandag 30 november 2015 / 8 Comments / ,

Favorieten • November , 2015


De maand november is bijna voorbij, tijd voor een wel hele bijzondere en mooie tijd al zeg ik het zelf! Ik heb deze maand weer wat nieuwe favorieten ontdekt die ik graag met je wil delen.

Ik heb echt enorm veel nieuwe favorieten deze maand. Persoonlijk geef ik Londen de schuld, want ik heb daar echt mooie items gekocht. Laten we maar snel gaan beginnen, de producten noem ik gewoon random dit keer. Hier zit geen systematiek in of iets haha!


MAC - Brave
Dit is een lipstick die ik echt enorm veel heb gedragen de afgelopen periode. Het is een mooie natuurlijke kleur die net iets warmer is dan Faux. Hier komt ook nog een artikel over binnenkort met de swatches en dergelijke dus stay tuned!


MAC - Cosmo
Dit is ook echt een fijne lipstick. Ik wissen Brave af met deze lipstick. Hij is een beetje meer bruin/nude. Echt super mooi!


MAC - Foundation
Mijn favoriete basic van het moment. Mijn foundation die ik me heb laten adviseren bij MAC. Ik heb de kleur NC20, en dit is echt mijn kleur. Mijn gezichtje krijgt hier echt een oppepper van. Ik ben er echt dol op!


NARS - Deep Throat
ja , hoe kon het ook anders dan dat deze één van mijn favorieten was deze maand! Ik heb hier al een artikel over geschreven en die kun je hier teruglezen. Hier vind je ook de swatches en dergelijke!


Goose Creek - Campfire Marshmellow
Toen ik deze geur binnen kreeg leek het mij een dupe van Yankee Candle Fireside Treats. Maar toen ik hem koud rook was ik echt verbaasd; wat is deze geur toch gewoonweg goddelijk! Ook van de brandtijd ben ik erg verrast. 1 waxblokje ging werkelijk waar 3(!) dagen mee! Dat is echt geweldig, en een groot favoriet! De geur overigens is heerlijk romig en rokerig. Onwijs lekker als je het mij vraagt.


Yankee Candle - Illumalid
Ik had deze al een tijdje op het oog en eindelijk was hij in mijn lokale Yankee Candle verkooppunt beschikbaar. Deze mooie illumalid zet je bovenop je medium of large jar kaars van Yankee Candle waardoor de vlam stabiel blijft en j een mooiere waxpool krijgt. Hierdoor brand je kaars netjes naar beneden en ga je tunnelen mooi tegen!


Action - theelicht houdertjes Frosty
 Deze zijn zo ontzettend schattig , en ook nog eens leuk voor de portemonnee. Deze theelicht houdertjes zijn maar €1,90 per stuk. Je doet hier een waxinelichtje op en hoppa, cuteness overload! Ik word hier enorm vrolijk van.


Bath & Body Works - Fall Lakeside Breeze Handsanitizer
Een hele fijne en lekkere geur van BBW. Dit is een antibacteriele handgel die je kunt gebruiken als je even net in de gelegenheid bent om je handen te kunnen wassen. Deze geur is heerlijk fris en past daarom echt perfect in de maand november voor mij. Het wordt wat koeler en frisser buiten, dus mijn handjes matchen daar goed bij!


Simon Lévelt - Sinterklaasthee
Dit is echt de lieflingsthee van Lilou en mij. Lilou (2jr) vind hem heerlijk, mede door de kleur die de the geeft ; Roze! Of zoals Lilou zegt; " Mag ik de johse thee?" Maar de smaak is ook heerlijk! Er zitten namelijk appelstukjes, kaneel, amandelsnippers, noten en rode biet in. Echt een warme en winterse geur en smaak.


En toen was mijn mandje leeg. Ik heb heel wat favorieten deze maand, maar volgens mij ben ik nog best schappelijk.

Heb jij nog favorieten deze maand? Laat het me weten!
Liefs,
Sharmaine
    
Share This Post :
Tags : ,

8 opmerkingen:

 1. Ah fijne favorieten heb je! En je mandje is ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie favorieten heb je uitgekozen! En die Illumalid is echt zoo leuk, die zou ik ook wel willen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie favorieten :) Het mandje is zo mooi waar je spullen in zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige favorieten zeg. NARS Deep Throat is bij mij ook groot favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke favorieten! Ik ga zeker even bij de action kijken voor die waxinelicht houdertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne favorieten! Ik ben enorm benieuwd naar de Mac foundation. Zelf gebruik ik al heel lang de pro longwear, maar als die op is ga ik kijken naar deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie producten, veel er van vind ik ook fijn. En wat is die yankee candle illumalid mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook