Posted by / vrijdag 6 november 2015 / 3 Comments /

Exclusive Scents • Lady Speed Stick


De Lady Speed Stick. Een item die door veel bloggers al eens is gehyped. Maar is dat wel terecht? Je leest het vandaag!Onlangs heb ik van Exclusive Scents de Lady Speed Stick mogen ontvangen in de geur " Luxurious Freshness" . Super lief en natuurlijk wilde ik deze graag testen! Mede doordat veel collega bloggers het hier vaak over hebben gehad en hierbij zweren, was ik uiterst nieuwsgierig of het hypen van dit product wel terecht was. Ik heb de geur Fresh & Essence ontvangen, en ga deze dus even lekker uitgebreid testen!Het product bevat 45gram. Het is ook een deodorant stick dus je moet hier wel van houden denk ik. Ik ben bekend met deodorant rollers en die vind ik best fijn in gebruik, mede doordat ik juist enorm geirriteerde oksels krijg van spray deodorant. Aan e onderkant van de Lady Speed Stick zit een draaiknop waardoor je de stick eruit kunt draaien vlak voor gebruik.


Ook zit er een beschermend kapje op de stick. Erg handig en ook een pluspunt met betrekking tot de hygiene. Ik moet zeggen dat ik de Lady Speed Stick ook een goed formaat vind hebben; hij is vrij compact en ligt lekker in de hand.


Dan nu het product: wauw wat zit er veel in! Ik heb voor de foto even de gehele stick omhoog gedraaid maar ben best wel onder de indruk hoeveel product er in dit schattige kleine hoesje zit. De geur heb ik nu ook voor het eerst geroken en moet zeggen; heerlijk is deze! De geur is lekker fris en zepig, maar heeft het ook een hele subtiele bloemengeur. Ik vroeg me af welke bloem het was, maar het is een orchidee die ik ruik. Echt super lekker.


Ik heb de Lady Speed Stick nu twee weken gebruikt en ik moet zeggen dat ik het een heel fijn product vind! Ik snap wel waarom iedereen hier zo enthousiast over was. Voorheen gebruikte ik al deodorant rollers maar vaak zijn die toch wat nat. Bij de Lady Speed Stick heb ik nergens last van! Ik breng deze aan en heb de gehele dag een fris en fijn gevoel, laat het geen strepen achter op mijn kleding en zelfs als ik een dag hard gewerkt heb ruik ik nog steeds bloempjesfris! Ik wil hier zeker andere geuren van gaan proberen in de toekomst.

De Lady Speed Stick "Luxurious Freshness" en meerdere varianten zijn verkrijgbaar bij Exclusive Scents en kosten tussen de €4,99 en €5,99.

Liefs,
Sharmaine

 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube

Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

  1. Ik ben alweer fan :p wat ben ik toch beïnvloedbaar :p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben alweer fan :p wat ben ik toch beïnvloedbaar :p

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik lees er overal goede verhalen over. Begin nu wel nieuwsgierig te worden!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook