Posted by / maandag 16 november 2015 / 9 Comments / ,

Essie • Sole Mate


Herfstnagellak, alhoewel het gewoon het hele jaar door gedragen kan worden! Deze kleur laat ik vandaag aan je zien. Ik noem hem; tijdloos en elegant ..Lees je mee?Het gaat om dit mooie rode lakje ; Sole Mate van Essie. Sowieso heb ik al een enorme liefde voor nagellak van Essie omdat het super fijn aanbrengt. De kleur oogt als een beetje bordeux. Een mooie diep rode kleur. 


Het kwastje van elke Essie nagellak is lekker breed. Hierdoor lak je in 1x over je gehele nagel en brengt het ook de nagellak egaal aan. Je krijgt dus geen lelijke strepen of kleurverschil. Echt ideaal! Dat is ook wel één van de redenen dat ik Essie zo een fijn merk vind.


Oke dan nu de kleur; Ik hou hier echt wel van dit seizoen. Ik had aan één laag nagellak voldoende. En zeg eens zelf; hoe tijdloos en elegant is dit? Ik ben hier echt enorm dol op. Deze nagellak zou zomaar eens in de categorie ' favorieten' kunnen komen.


Al met al kan ik zeggen dat ik erg tevreden ben over de Essie Sole Mate nagellak. Het geeft extra pit en het is zeker een diverse kleur in mijn nagellakstash. Ik kocht deze nagellak bij Drogisterij.net tijdens een actie en kostte deze nagellak €7,50. Wat vind jij ervan?


Liefs,
Sharmaine

 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube
Share This Post :
Tags : ,

9 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook