Posted by / vrijdag 9 oktober 2015 / 6 Comments /

Yankee Candle • Halloween Trio


Ik heb weer eens wat via Ebay besteld waar ik echt hysterisch over ben en dat ga ik vandaag uiteraard met jullie delen. Dit pareltje komt uit de USA en is voor mij een echte topper!


Het is de Halloween trio candle. Een kaars die echt precies goed van pas komt deze maand. 31 oktober is het namelijk alweer Halloween en dat laat ik op kaarsengebied eigenlijk nooit aan mij voorbij gaan. Samen met een vriendin struinde ik Ebay af en vond deze kaars. Een kleine anderhalve week later arriveerde hij.

Er zitten drie geuren in de kaars waarvan er twee niet te verkrijgen zijn. Dat zijn Ghostly Treats en Happy Halloween. Deze geuren vind ik beiden echt heerlijk, en baal als een stekker dat deze niet uitgekomen zijn dit jaar! (FOEI Yankee!) Candy Corn zit er ook in, en deze is wel nog te verkrijgen op het moment.


Van elke geur zal ik de geurbeschrijving geven:

Ghostly Treats: 
Yankee Candle Ghostly Treats brengt de herinneringen van griezelige halloween verhalen rond een vreugdevuur met kleverige geroosterde marshmellows. Yankee Candle Ghostly Treats behoort tot de groep limited editon Halloween geuren

Candy Corn:
Yankee Candle Candy Corn is een bekende zoete geur en brengt herinneringen aan de fun en lekkernijen van Halloween. Yankee Candle Candy Corn behoort tot de limited edition Halloween geuren van Yankee Candle

Happy Halloween:
Eng goed ... Een angstaanjagend perfecte toverdrank van zwarte drop gekruid met anijs en kruidnagel.


Dat klinkt allemaal al goed niet waar? Ik heb zelf nog een halve jar staan van Happy Halloween, maar stiekem wil ik hier een back-up van. Ik durf hem namelijk niet op te branden maar vind het zo geweldig lekker! Nu heb  ik gelukkig nog wat extra brand uurtjes en ben ik enorm blij met deze drie over heerlijke geurtjes. Ook vind ik de laagjes zo mooi in de jar!Zoals ik al meldde kocht ik deze jar via Ebay en kwam deze uiteindelijk (inclusief importkosten etc) rond de €30. Maar dan heb je ook een hele bijzondere jar als je het mij vraagt!

Wat vind jij van deze jar?


Liefs,
Sharmaine

 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube
Share This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. Wat super leuk zo'n kaars met 3 lagen! Jammer dat er 2 geuren bijzitten die je heel lekker vind maar niet los te koop zijn. :-( Ik heb nog helemaal niks van de Halloween collectie maar ik ben erg benieuwd hoe Candy Corn ruikt. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. PFoe, het mag wat kosten! Maar het ziet er wel erg leuk uit! En ik ben stiekem ook wel heel benieuwd naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er super leuk uit ! Je ruikt de geuren dan 1 voor 1 neem ik aan? Dan moet je de bovenste al direct opmaken voor je de 2de pas kan ruiken :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geld, maar wat een prachtige kaars!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leukerd! Inderdaad, die lagen geven een leuk effect :) Wel een flinke duit geld, maar ik geloof je meteen als je zegt dat het lekker ruikt!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook