Posted by / maandag 12 oktober 2015 / 14 Comments /

PLOG • Quality Time met Mamsie


Ik heb een hele tijd geleden voor het laatst een PLOG gepost, en het leek me weer eens leuk om jullie mee te nemen. Gisteren had ik een dagje quality time met mijn moedertje en ik laat jullie zien wat we allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee in mijn leventje?Ik werd ongeveer om 9u wakker. Ik noem dat al serieus uitslapen. Mede door mijn werkritme van 6u opstaan ben ik al blij dat ik tot 9u kan blijven liggen. Na even alle social media gecheckt te hebben ben ik uit bed gegaan om te ontbijten. We zijn weer bezig (deels) met Sonja Bakker en het ontbijt was een goedemorgen. Juichen... (lees: huilen)


In de tussentijd heb ik lekker op de bank gehangen en vrij weinig gedaan. Toen was het tijd voor mijn tussendoortje. Een plakje cake en nam er een lekker kopje verse thee bij.


Rond 12u ging ik me even klaarmaken en zie hier mijn outfit. Ik hou het bijna altijd vrij casual. Ik droeg een sweater van de H&M , een super stretch broek van de H&M, en mijn schoenen zijn van Primark. Ook mijn make-up hield ik vrij basic; Clinique, KIKO, en wat van Benefit. Oh en een MAC lipstick natuurlijk!


De eerste stop: ACTION! Wat hou ik toch van deze winkel. Ik heb daar het een en ander geshopt samen met men moedertje. Ik kocht wat potjes om mijn losse thee in te kunnen bewaren, wat decoraties om mee te fotograferen, lampjes met sterren en witte etiketlabels om op gripzakjes te kunnen plakken. Ook kocht ik nog een bodywarmer van een soort schapenstofje haha! Alleen paste die even niet op de foto.


De tweede stop was bij Primark. Ik moest namelijk even wat terugbrengen. Ik had beddengoed gekocht alleen die kussenslopen daarvan waren enorm smal. Dus helaas, terugbrengen maar!


Mijn mamsie had een super goed plan; lekker samen lunchen! Dit werd een vrij late lunch (ongeveer om 14.30) maar oh wat hebben we genoten. Het tentje waar we hebben gegeten heet ' T Boerske. Echt super lekker en ook niet duur. Ik nam een Boerske Burger en mijn moedertje nam frietjes.


Toen we terug liepen naar de auto had mijn moeder het zo enorm koud, die oude bles, dus zijn we even de HEMA in gegaan. Mijn oog viel op een super leuke jas! Tenminste, IK vind m enorm leuk! Dus ja, die nam ik natuurlijk mee. Daarna zijn we bij de HEMA even lekker een kopje koffie gaan drinken met een gebakje; vanille slagroom taart. Heer-lijk! Dat is echt mijn favoriete gebak bij de HEMA , haha!


We moesten nog even bedenken wat we gingen eten toen we naar huis reden. We besloten om even in Amsterdam Noord te gaan kijken bij de Food markt. We zagen ze liggen en werden beide erg enthousiast. DIT gaan wij vanavond eten; Sushi!!!! Allemaal vers bereid.


Eenmaal thuis zijn mijn moeder en ik lekker even gaan relaxen op de bank. Mijn vader is pas in de avond thuis omdat hij met een paar collega's naar één of ander rockmuziek gebeuren is, ahah! Genietend met wat kopjes thee en reclameblaadjes hebben wij ons wel vermaakt. Mijn huispak is trouwens ook van de H&M.


Rond 19u gingen mijn moeder en ik lekker eten;Sushi it is! We hadden een grote bak met verschillende soorten en we hebben echt lekker gesmikkeld haha!


In de rest van de avond heb ik vrij weinig gedaan. Lekker een beetje bloggen, theetjes leuten en lekker kletsen met mamsie. Ook natuurlijk nog even douchen met deze heerlijke producten. Rond 23u kwam mijn vader thuis en ben ik met een gerust hart gaan slapen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen in mijn leventje! Als je vaker een PLOG zou willen zien laat dan even een reactie achter :-)

Liefs,
Sharmaine

 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube
Share This Post :
Tags :

14 opmerkingen:

 1. Ah wat super leuk dat je hebt geplogd! Een dagje quality time met je moeder kan nooit geen kwaad. En de action vind ik ook zo'n heerlijke winkel! Ik kom daar nooit naar buiten zonder een tas vol prut. Die jas van de hema vind ik ook mooi!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wist niet eens wat een plog was... Dus heel nieuwsgierig even alles gelezen :-) keep up the good work!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er echt uit dat je een hele leuke dag gehad hebt! Leuk om te lezen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Dit moet je vaker doen:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke plog! Sushi ziet er enorm lekker uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet ook zeggen; was goed te eten! Maar er gaat toch nog steeds niks boven Sumo... haha

   Verwijderen
 6. Ah wat een super leuke plog! Krijg helemaal zin om met mijn mams weg te gaan.
  Ook heb ik nu zin in cake EN ben ik jaloers op je Can't even trui <3

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook