Posted by / maandag 19 oktober 2015 / 2 Comments /

Makeup Revolution • Redemption Palette (Essential Shimmers)


Op mijn vakantie in Gran Canaria kwam ik Makeup Revolution tegen. Ik besloot om het een en ander mee te nemen. Waaronder dit palette. Vandaag laat ik jullie zien hoe dit palette is en laat ik jullie natuurlijk weten wat ik ervan vind!


Het gaat om dit palette; de Makeup Revolution Essential Shimmers palette. In dit oogschaduw palette zitten in totaal 12 kleuren inclusief applicator. Die gebruik ik overigens nooit, maar voor iemand die net begint met het dragen van oogschaduw kan dit erg handig zijn. Je bent als het ware klaar om er gelijk gebruik van te kunnen maken.
In het palette zitten (zoals ik het op het eerste oog zie) een paar shimmer kleuren en heftige discokleuren (veel shimmers dus, haha) Erg veelzijdig en ook door de kleuren die in dit palette zitten klaar om op dagelijkse basis gebruikt te kunnen worden. Ook vind ik het door de bruintinten een heel mooi herfst palette. Maar eerst maar eens zien of dit palette aan alle verwachtingen kan voldoen!
Ik swatch de kleuren per 6. En dan gaan we via het palette van links naar rechts. Hierboven staan de eerste 6 kleuren. Helaas hebben ze van MUR geen naam gekregen.
Nr 1 Is een beetje een witte shimmer kleur die mij ideaal lijkt om te gebruiken bij het wenkbrauwbot en de binnenste ooghoeken.
Nr 2 Is een meer champagne kleur met shimmer
Nr 3 Is in mijn ogen een ideale basis kleur alleen moest ik meerdere keer vegen om een goede swatch te krijgen. Dus de pigmentatie van deze kleur vond ik minder.
Nr 4 Een mooie taupe bruine kleur. Ik heb een MAC oogschaduw die hier op lijkt (Satin Taupe) dus een zeer goede dupe!
Nr 5 Ook deze vind ik prachtig en heeft een goede pigmentatie. Een mooie crease kleur.
Nr 6 Dit vind ik een mooie overgangskleur. Dus een stukje op het ooglid en een beetje in de crease geblend.So far so good! Nu nog de andere 6.. Hopelijk blijf ik zo positief!
Nr 7 Is een donker bruine kleur met wat gouden shimmer. Erg mooi, maar brengt een beetje "brokkelig" aan. Beetje voorzichtig mee zijn dus.
Nr 8 Is een kleur die ik niet snap. Het is voor mij zo een kleur waarvan ik niet zo weten voor wat ik die zou gebruiken.
Nr 9 Is een licht bruine kleur met ook gouden shimmers. Dus we hebben een donker- en een lichtbruine variant.
Nr 10 Is weer de donkerbruine kleur met shimmer. Alleen lijkt deze toch net een wat koelere ondertoon te hebben.
Nr 11 Weer nét iets donkerder dan nummer 9 maar verder hetzelfde. Vind ik persoonlijk wat minder.
Nr 12 Ook weer zo een kleur dat ik denk; hier heb ik er al een paar van? Zelf ook in hetzelfde palette?Al met al kan ik zeggen dat ik voor het geld dat ik betaald heb (€4,99) het een prima palette vind. De kleuren vind ik ook goed aansluiten bij het seizoen en tja, alles met een shimmer... Dat is dan even minder maar gelukkig heb ik in andere palette genoeg matte kleuren zitten om dit te compenseren!

Heb jij al een palette van Makeup Revolution?

Liefs,
Sharmaine


 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube

Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Mweh, ik vind dat zo jammer van veel budget paletten: alleen die shimmers en geen matte kleuren! De kleuren in dit palette vind ik wel heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook zo'n soort palette, volgens mij wel een andere. Weet ik even niet zeker ghehe. Ziet er wel goed uit voor die prijs!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook