Posted by / woensdag 28 oktober 2015 / 5 Comments /

Make-Up-Your-Stash • Make-up Organizer


Onlangs heb ik een product mogen ontvangen van de webshop Make-Up-Your-Stash; een webshop die enorm veel items kan aanbieden met betrekking tot het organiseren van jouw make-up stash! Omdat ik natuurlijk een aardige stash heb liggen, geef ik jullie vandaag mijn mening over deze organizer. Is het echt zo handig?


Het item die ik heb mogen ontvangen is de paarse make-up organizer. Ik vond het maar lastig om in te schatten via de website hoe groot uiteindelijk deze organizer moest zijn, maar wow, ik was echt verrast toen mijn geliefde PostNL bezorger aan de deur kwam. Het was ten eerste al een best grote doos , en woog het ook niet al te licht. Toen ik mijn pakket open maakte was ik een beetje in shock hoe groot deze organizer was. Wat kan hier veel in! Ik ben namelijk die organizers "gewend" die ik weleens bij de Xenos of iets dergelijks zie, maar dat is echt kinderspel vergeleken bij deze. Er is werkelijk zoveel ruimte! Daarbij komt ook nog eens kijken dat deze make-up organizer enorm stevig is. In totaal heeft deze make-up organizer 16 verdeelvlakken; 12 kleintjes, 2 middelgrote vlakken en 2 grote vlakken. Daarnaast zit er ook nog een lade in, die ook best wel hoog en diep is. Ook hier kan lekker veel in dus!Dan is het tijd om eens de organizer te gaan organizen... Maar eerlijk; wat doe je er allemaal in? Ik heb er namelijk 0,0 ervaring mee. Ik ben dus zeg maar tot nu toe meer het type die alles in lades heeft gepropt en denkt dat ik het hier wel mee red. Vaak duik ik er morgens in en vis ik iets uit verschillende lades en breng het op hoop van zegen aan, in de hoop ook dat het een beetje bij elkaar past.

Ik besloot om mijn lade eerst eens te gaan vullen met items die ik graag gebruik; blushes, highlighter, eyeshadow base, wenkbrauw palette en mijn meest gebruikte oogschaduwpalettes. Hierbij stond ik al te juichen; hoe fijn is het namelijk om niet 3 lades hiervoor open te moeten trekken en te zoeken naar je item die je wil gebruiken? Het scheelt echt enorm in de tijd.
Met de lade was ik stiekem al enorm blij. Maar wat moet ik nou met al die vakken? Ik besloot om al mijn MAC lipsticks een mooie ereplaats te geven die zij nooit hadden gehad, de arme schatjes, en besloot deze allemaal in het grootste vak te plaatsen. Ik had al mijn MAC lipsticks erin geplaatst (dat zijn er 39) en nog had ik ruimte over! Ik plaatste toen wat random lipsticks erbij zodat mijn MAC lipsticks netjes bleven staan, maar uiteindelijk wil ik dit mijn MAC lip vak gaan maken haha! Des te meer reden om er nog een paar aan te schaffen toch? *Heb ik een probleem? Tuurlijk niet*

Verder voegde ik nog mijn essentials toe die ik dagelijks gebruik; kwasten, parfum, MAC Fix +, maar ook nog wat items die ik wat vaker wil gebruiken zoals mijn Estée Lauder lipsticks, mijn YSL lipstick en mijn MAC pigments.Al met al heb ik er wel een leuke en voor mij ook handige organizer van gemaakt al zeg ik het zelf. Ik heb items erin geplaatst die ik elke dag gebruik, maar ook items die ik te weinig gebruik en meer wil gaan gebruiken in de toekomst. Ideaal dus.Make-Up-Your-Stash heeft echt enorm veel aanbod met betrekking tot het organiseren van je make-up. Van Clearcube tot diverse organizers met alleen lades, met kleine vakken, rond, vierkant, noem het maar op! De organizer waarvan ik de bofbips ben die deze heb mogen ontvangen kun je hier vinden.

Kon jij deze webshop al?

Liefs,
Sharmaine


 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube
Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. Super handig! Het ziet er echt netjes uit zo.
  Alleen jammer van de prijs, anders had ik hem zeker gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Ik heb vorig jaar ook iets voor hun gereviewd, gebruik t nog elke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje wat heb jij een mooie producten in je stash..i know..Dat was niet waar het artikel over ging, maar hè. Het bakje ziet er super handig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie en handige organizer! Ik vind dat je hem netjes hebt ingedeeld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie en handige organizer! Ik vind dat je hem netjes hebt ingedeeld :)

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook