Posted by / woensdag 7 oktober 2015 / 16 Comments /

MAC • D For Danger LipstickIk heb weer een nieuwe liefde in mijn leven. Het gaat niet eens om een kaars, maar om een lipstick. Vandaag laat ik jullie zien om welke lipstick het gaat en hoe deze swatcht etc. Het is , als je het mijn vraagt, echt een geweldige kleur voor de herfstmaanden!
Dit is het pareltje waar het om gaat; D For Danger. Sowieso weten we allemaal hoe de lipsticks eruit zien van MAC die geen limited edition zijn, dus hier hoef ik niet eens meer over te kletsen. Maar kijk eens wat een mooie diep rode kleur! Is dat al niet per definitie ideaal voor de herfstmaanden (en stiekem ook voor de wintermaanden) D For Danger is een kleur die behoort tot de matte groep van MAC. Dit houd in dat de lipstick dus mat opdroogt en hierdoor echt mega lang blijft zitten! Ik kan het weten, want uiteraard heb ik deze lipstick inmiddels al meer dan eens gedragen en bij mij blijft deze lipstick van 6.30 - 14.00 echt per-fect zitten! Ja lieve mensen, ik heb dit serieus geklokt (koekoek!). In die tussentijd heb ik gewerkt, koffiepauze gehad, stiekem zitten snoepen (lol) en gelucht. Pas rond 14.30 hoefde ik pas mijn lipstick bij te werken. Love it!We swatchen de lipstick eerst eens ouderwets gezellig op de hand. Ik ben echt dol op de brick rode kleur! Ik voel stiekem wat vlindertjes. Het is zo perfect voor in het najaar! En zie even hoe mijn nagels stiekem even matchie matchie zijn...En dan nu het moment; hoe staat de lipstick dan op de lippen. Hier even een kleine impressie. Het aanbrengen van de lipstick gaat echt boven verwachting; lekker romig en soepel. Maar daarvan wordt het vrij snel mat. Yes please! En natuurlijk ook nog even hoe de lipstick mij als persoon staat. Wat vinden jullie? Ik vind hem echt geweldig! Het geeft mijn groene ogen ook weer een stiekeme boost en vind het persoonlijk een mooie combinatie. Maar dan alsnog; Red is always a good colour right? De lipsticks van MAC kunnen besteld worden via de website van MAC Cosmetics. Ook kun je ze bestellen via Douglas, of eens langs gaan bij de MAC Counters bij Douglas. Of gewoonweg naar de MAC Pro Store gaan. De lipsticks zijn overigens nu €19,50.

Liefs,
Sharmaine


 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube

Share This Post :
Tags :

16 opmerkingen:

 1. Wauw dit is de perfect herfst kleur! Ik ben gek op deze kleuren de laatste tijd zoiets heb ik nu van Dr. Hauschka. De kleur kan jij ook erg goed hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel meis! Ik ben ook echt dol op dit soort kleuren. Heerlijk!

   Verwijderen
 2. Heb je gelucht of geluncht? Hahaha. Sorry, moest ik even om lachen. Deze is echt prachtig! K heb zelf Russian Red en k wil Diva nog heel graag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Luchten tijdens het lunchen... lol.
   Ja Diva twijfelde ik een beetje over, wellicht dat ik die net iets te bruin vond. Maar weet het niet meer haha!

   Verwijderen
 3. Wat een prachtige kleur voor de Herfst! Staat je ontzettend mooi. Zou deze graag naast Diva willen swatchen om goed te kunnen zien wat nu precies het verschil is. Diva staat namelijk nog op mijn wishlist al komt deze ook ontzettend in de buurt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieverd. <3
   Ja ik twijfel nu ook of ik Diva wel geswatcht heb....
   Maar kan gelukkig altijd nog, hihi

   Verwijderen
 4. OEH OEH OEH! Deze ken ik helemaal niet, maar wat een kleur!
  Staat je echt ontzettend mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeeeeeh wauw! Deze kleur heb ik nog nergens gezien, maar hij staat je echt prachtig!!!!!!!! <3 Rood is altijd goed! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja wat een pareltje! Dit is echt een herfstkleurtje x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa mooi is deze he. En ook lekker mat! Blijft mega lang zitten.

   Verwijderen
 7. Oh deze kleur is geweldig! Heerlijk voor de herfst en hij staat je mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze ga ik over een week kopen! :) Zoo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook