Posted by / woensdag 21 oktober 2015 / 5 Comments /

MAC Cosmetics • Party Line lipstick


Ik heb vandaag voor jullie wéér een lipstick van MAC. Sorry! Alhoewel; dit is ook werkelijk een plaatje en ideaal voor deze periode van het jaar. Lees je lekker met me mee?
De titel verklapte het natuurlijk al; de Party Line lipstick van MAC. Hij zit (zoals je kunt zien aan de omhulsel) in de standaard collectie van MAC dus kun je hem ten alle tijden aanschaffen! Op de website van MAC wordt de kleur omschreven als "roodachtig paars" en vind ik ook zeker weten kloppen. Het zit een beetje tussen Captive en een donker rode kleur in. Maargoed, hier is mijn nieuwe kind! Ik ben er echt enorm blij mee. Ik ben in het bezig van veel creme sheen lipsticks van MAC. Een lipstick soort die ook redelijk voedend is voor de lippen en daardoor dus ook gemakkelijk aan te brengen is. Hier zie je dat ik de lipstick draag. Het zijn foto's met flits. En wat een mooierik is het he! Ik ben er dol op. het enige wat ik niet moet vergeten is even 'happen' in een tissue als ik deze lipstick heb aangebracht. Zo haal je het overtollige lipstick eraf en kan het minder gaan afgeven of uitlopen. Dit was ik namelijk een paar keer vergeten en filmde ik met lipstick op mijn tanden (niet zo charming).De lipsticks van MAC kunnen besteld worden via de website van MAC Cosmetics. Ook kun je ze bestellen via Douglas, of eens langs gaan bij de MAC Counters bij Douglas. Of gewoonweg naar de MAC Pro Store gaan. De lipsticks zijn overigens nu €19,50.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?

Liefs,
Sharmaine


 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube

Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. Mooi kleur lijkt veel op een lipstick die ik van Dr. Hauschka hebt. Staat erg goed donker rood is een kleur die ik nu ook graag op heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleur! Ik ben dol op dit soort kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauuuw, ik vind dit echt een geweldige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat een beauty! Staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook