Posted by / maandag 26 oktober 2015 / 3 Comments /

Lush • Lord of Misrule Shower Cream


Vorige week kocht ik een shower cream van Lush; de Lord of Misrule. Ik was enorm geprikkeld door de kleur van deze shower cream en wilde deze daarom ook eens uittesten. Tot ik hoorde dat er leveringen tussen zaten waar je zelf ook letterlijk groen van ging zien.. Lees je mee wat er gebeurde?
Dit is de shower cream waar het allemaal om gaat; de Lord of Misrule. Een Shrek-groene shower cream die je zintuigen moet doen prikkelen. Het is een kruidige shower cream met een mix van zwarte peper en patchoeli. Ik vond het daarom wel een ideale shower cream voor de donkerdere dagen en wilde hem graag eens proberen.

Lush staat bekend als een dierproef bedrijf. Er wordt dus niks op dieren getest. Ook zijn de producten zoveel mogelijk vrij van schadelijke stoffen, goed voor je huis, maar ook goed voor het milieu dus. Duurzaamheid staat dan ook als één van de kenmerken centraal bij Lush. Wel even handig om te weten denk ik.


Alle items van Lush, dus ook deze shower cream, zijn vers en handgemaakt. Daarom zit er ook een houdbaarheidsdatum op de producten. Shower cream als deze gaat ruim een jaar mee. Al doe ik echt geen jaar over een flesje van 100ml haha!


Ondertussen was ik enorm nieuwsgierig geworden naar deze shower cream. En toen werd ik stiekem een beetje bang gemaakt en besefte dat dit klopte; een aantal lieve volgers van mij attendeerden mij erop dat er soms een levering tussen zit van deze shower cream die letterlijk groen afgeeft. De kleur van de shower cream zou afgeven en daarna vervolgens minimaal 3 dagen blijven zitten, ieek! Dat wilde ik natuurlijk niet dus ik heb echt even gewacht voordat ik de shower cream durfde te proberen.


Eenmaal ik de moed bij elkaar was er geen ontkomen meer aan; ik zal en moet deze shower cream nu gaan testen. Alles voor de blog toch? haha. Eenmaal onder de douche was ik toch een beetje bang over de kleur want ja, op mijn lichaam liet het een groen/grijze waas achter en veel sop had ik niet op mijn lichaam. Wat wel gek is want zoals je kunt zien had ik dit wel op mijn hand. Gelukkig viel het allemaal reuze mee. Ik ben nog steeds net zo witjes als voorheen, lol.


Maar ik moet eerlijk zeggen; wat vind ik deze shower cream lekker! Echt ideaal voor de wat meer koudere dagen en ik ruik zelf de kruidige mix van peper en patchoeli erg goed. Normaliter houd ik niet zo van patchoeli (lees; ik vind het een geur voor oudere dames) maar in deze shower cream kan ik het wel erg goed handelen. Erg lekker!


Deze shower cream is te verkrijgen in 3 formaten bij alle filialen van Lush en in de online webshop.
100ml €8,50
250ml €16,95
500ml €26,95

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

  1. Lijkt me echt een heerlijke geur! Ik zie nu zoveel lush voorbij komen op blogs dat ik echt weer even naar de winkel wil om alles te gaan ruiken. Ben er al een tijdje niet meer geweest namelijk. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook