Posted by / vrijdag 23 oktober 2015 / 8 Comments /

Essie • Smokin Hot


Ik ben zo dol op Essie. Zo dol dat ik allemaal nieuwe herfst-achtige kleuren heb ingeslagen om die lekker te kunnen dragen nu het weer kouder weer wordt. Of naja wordt, ik heb het al vaak enorm koud. Daarom swatch ik vandaag de Smokin' Hot van Essie voor jullie. Misschien krijg ik het er een beetje warmer van.
Dit is het nagellakje waar het om gaat; Smokin Hot. Een kleur die op het eerste oog een beetje paars/grijs eruit ziet. Tenminste, voor mijn ogen, ik weet niet hoe jullie dit zien. Zo een kleur nagellak had ik nog helemaal niet en wilde dit graag toevoegen aan mijn collectie, so i did! 


De kwastjes van Essie vind ik ontzettend fijn. Ik moet het ook gewoon steeds weer herhalen voor jullie. De kwastjes zijn lekker breed en lakken vaak in 1x je gehele nagel op een mooie egale manier. Bye bye strepen!


Dit is hoe de nagellak mij staat na 1 laagje lakken. Vaak is dit bij Essie al voldoende voor mij, maar bij deze helaas niet. Hij was vrij licht en zag nog mijn eigen nagel er doorheen. Ik vond dit nog niet het gewenste effect geven; ik werd er dus nog niet echt warm van.


Hier is de swatch na het aanbrengen van een tweede laagje nagellak. Per-fect! De kleur is ook echt super. Een beetje grijs met een vleugje paars waardoor je in mijn ogen een beetje een soort 'askleur' krijgt. En anders... is dit hoe in mijn ogen een perfecte askleur eruit moet zien haha! Ik ben enorm blij dat ik deze kleur heb toegevoegd aan mijn collectie. 


Deze nagellak kocht ik tijdens een actie bij de Etos. Ik betaalde toen €7,50. De standaard prijs voor Essie nagellak is €9,99 en is bij Etos filialen verkrijgbaar en via Bol.com. 

Liefs,
Sharmaine

 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube
Share This Post :
Tags :

8 opmerkingen:

 1. Erg aparte kleur.
  Mooi ook dat hij veer verschil heeft tussen het 1e laagje en het 2e laagje.
  het lijken bijna 2 verschillende kleuren zo.
  Zo kun je hem ook op doen als je de kleur mooi vind maar niet zn hele donkere nagels wilt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een najaarskleurtje! Al is het jammer dat hij niet zo goed dekt als wat je gewend bent van Essie! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh na twee laagjes is deze kleur echt prachtig! LOVE IT

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben verliefd op dit kleurtje. Deze staat alvast op mijn wishlist <3

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook