Posted by / vrijdag 18 september 2015 / 3 Comments /

Yankee Candle • Granny Smith


In dit artikel geef ik jullie een uitgebreide review van een geur die te verkrijgen is bij diverse webshops. Onlangs zijn er namelijk USA exclusives naar Nederland  gekomen ( wel 16! geuren) en vandaag review ik dus één van deze geuren voor jullie.


De geur waar het om gaat is de Granny Smith. Voor ons is deze beter bekend als de groene appeltjes. Natuurlijk kennen we de naam wel, maar het geeft toch een beter inzicht denk ik als je weet welke appel ik bedoel, haha! 


Granny Smith is alleen te verkrijgen in een Large Jar. Dit komt omdat het een exclusive is, en deze dus maar tijdelijk te verkrijgen is in Nederland.  Hij bevat om die reden wel lekker veel branduren. Een Large Jar heeft namelijk altijd gemiddeld 150 branduren. Dat id te vergelijken met een week lang non-stop de kaars branden! Dat is natuurlijk enorm veel dus ik adviseer wel dat je altijd even deze exclusives gaat ruiken voordat je ze aanschaft. Anders zit je er ook zo lang aan vast.

Ik had van deze geur al een waxtart geprobeerd en die vond ik echt heerlijk! De geur van zure groene appeltjes kwam me tegemoet en vond ik echt heerlijk. Ook paste het voor mijn gevoel wel echt bij de zomer. Maar zal de Large Jar net zo fijn zijn?

Ik brandde deze jar op een hele warme zomerdag en heb de kaars toen ongeveer 6 uur achter elkaar gebrand. De volledige waxpool had ik na 3,5 uur. Dat ging dus wel iets sneller dan bij andere kaarsjes, maar ach, het scheelde maar een half uurtje. En ik heb zo het idee dat de warmte er ook wel mee te maken had.


Dan nu de geur; ik ben helaas teleurgesteld! Ik rook heel af en toe een vlaag van de zure appelgeur, maar daar bleef het ook helaas bij. Zo jammer! Ik heb dit ook bij anderen even gecheckt die deze kaars ook hadden, maar ook zij roken er helaas niet veel van. Dus in dat geval weet ik dat het niet persoonlijk aan alleen mijn neus ligt haha! 

Desalniettemin ben ik wel blij het het geurtje. Hij is subtiel, maar dat is ook het enige minpunt wat ik erop aan te merken heb. De geur had van mij echt wel wat sterker gemogen. Ik ga eens kijken of het helpt om mijn kaars even op de kop te zetten zodat de geur olie meer naar de bovenkant van de kaars kan komen. Het is allicht het proberen waard toch?

Hebben jullie al een Yankee Candle USA exclusive aangeschaft?

Liefs,
Sharmaine


 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube


Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

  1. Mijn favoriete Yankee Candle is Vanilla Cupcake, houd juist heel erg van die warme/winterse geuren. Denk niet dat ik Granny Smith heel erg lekker ga vinden, maar ben nu eigenlijk wel benieuwd geworden naar de geur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat jammer dat je zo weinig rook van deze geur! Ik heb deze wel in de winkel geroken maar ik vond 'm niet zo heel erg lekker dus heb deze laten staan. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer dat je er zo weinig van ruikt, want die appel geur vind ik juist zooo lekker. Balen!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook