Posted by / woensdag 23 september 2015 / 7 Comments /

Onderweg van Ebay • Nr. 1


Vandaag heb ik weer een nieuw artikel voor jullie. En omdat het pas mijn eerste is wil ik eerst even kijken hoe goed deze in de smaak valt bij jullie. Ik wil namelijk even laten zien wat er allemaal nog onderweg is naar mijn huisje toe via Ebay. Kijk je mee?Vaak krijg ik de vraag waar ik al mijn lekkernijen besteld heb die ik laat zien via bijvoorbeeld mijn Instagram account.
Ik bestel deze dus ook via Ebay, de meesten tenminste, dus laat ik jullie dit keer gewoon zien wat er allemaal op mijn pad gaat komen.  Ook geef ik de directe link door voor het geval je deze zelf ook wil bestellen! Of ik geef de naam door van de verkoper, zodat je kunt kijken wat deze zoal aanbiedt.


     1.       Halloween Trio Candle
Deze kaars heb ik besteld samen met een goede vriendin die , net als ik, dol is op Halloween. In deze trio kaars zitten de geuren Ghostly Treats, Candy Corn en Happy Halloween. Mijn 3 favorieten van de Halloween collectie en dat in 1 jar! We betaalden €30 ongeveer voor deze jar inclusief verzendkosten en douanekosten. Het is wel een hoop, maar ach, het is wel een pareltje om te hebben! Binnen nu en eind deze week hoort ‘ie binnen te komen.
Waar ik deze heb besteld kun je HIER vinden.


2.       Boo! Tarts 2x
Deze tarts komen uit de UK vandaan, maar zijn erg zeldzaam. Toch heb ik er twee van kunnen bemachtigen. Deze tarts ruiken naar pepermunt in combinatie met een beetje vanille dus ik ben erg benieuwd!


3.       Boo! Tarts 4x
Huh? Nog een Boo! ? Ja inderdaad, maar van deze collectie is ook een oranje variant. Dus heb ik deze ook besteld. Deze geur ruikt meer naar warme en kruidige pompoen in combinatie met nootmuskaat, kaneel en een vleugje bruine suiker. Dit  leek mij ideaal voor de herfstdagen. 


4.       Trick or Treat Tarts 4x
Yes, ik hou van Halloween! Althans al die leuke spooky geuren die net even iets anders zijn. Heerlijk. Ook deze geur ruikt naar pompoen oin combinatie met Candy Corn zoals we die kennen. Kruidige snoepjes dus! Ik ben benieuwd!

Alle tarts zijn niet meer te verkrijgen maar kan ik wel de verkoper aan jullie doorgeven. Zij verkoopt namelijk veel exclusieve, maar zijn ze vaak wel ietsje duurder, maar denkt ze wel altijd mee naar de meest goedkope oplossing om het pakketje te verzenden. De naam van de verkoper is Tinkerbellfairy52

Dit is voorlopig alles wat mijn kant op gaat komen. Vinden jullie het leuk om op de hoogte te blijven van mijn Ebay bestellingen via mijn blog? Laat dan even een reactie achter. Iets wat ik sowieso al erg lief vind, haha!

Liefs,
Sharmaine

 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube
Share This Post :
Tags :

7 opmerkingen:

 1. Ah origineel artikel! Ik ben dol op ebay! En had er nog nooit bij stil gestaan dat ik wellicht deze kaarsen daar ook zou kunnen bestellen, haha! Dom! Ik zeg doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha! En ik sta er vaak genoeg niet bij stil dat ik er heel veel andere items ook kan halen, haha! Soms moet je wel een beetje goed zoeken, maar dan heb je ook wat ;)

   Verwijderen
 2. Ik vind het heel leuk zo'n artikel! Mag je zeker vaker doen! Die trio kaarts ziet er heel interessant uit zeg, daar ben ik erg benieuwd naar! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieverd. Ja ik ben ook benieuwd! Sowieso zijn het mijn favoriete geurtjes, dus dat wordt genieten!

   Verwijderen
 3. Leuk artikel! Vaak als je op ebay wilt bestellen ben je opzoek naar een betrouwbare verkoper.
  omdat veel nep producten worden verkocht of er niets gestuurd wordt nadat je betaalt hebt.

  Nu weet ik waar ik de volgende week iets van yankee candle kan bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, dus gelukkig kun je op mij bouwen haha! xx

   Verwijderen
  2. Ja want je wordt nogal snel bezeken op ebay.
   heb dat zelfde probleem als ik iets bij etsy bestel.
   ze hebben super mooie "schilderijtjes" om op de hangen. Maar eer je een goeie verkoper hebt gevonden heb je vaak geen zin meer iets te bestellen.

   Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook