Posted by / maandag 21 september 2015 / 7 Comments /

Maybelline • The Nudes palette


Het wordt weer eens tijd om een geheel palette te gaan swatchen en reviewen. Ik heb dat tenslotte al een hele lange tijd niet gedaan! Vandaag swatch ik het palette van Maybelline voor jullie, lees je mee?Ik dacht dat het wel zo leuk zou zijn om een palette te gaan swatchen waar jullie ook echt wat aan hebben. Tuurlijk zullen er ook andere bloggers mij al voorgegaan zijn met betrekking tot dit palette, maar hey, ik koos voor een palette die vrij te verkrijgen is. Ook is dit merk de laatste tijd regelmatig in de aanbieding dus kun je hem ook goedkoper krijgen. Zie je, ik denk wel aan je portemonnee!


Hier is 'ie dan: The Nudes palette van Maybelline. Ee palette met 12 mooie neutrale kleurtjes, variërend van shimmer tot mat. Dat lijkt dus zo op het eerste oog echt ideaal! Helemaal voor mij, aangezien dit vaak de kleuren zijn die ik draag. Zullen we maar direct doorgaan naar de swatches?


Ik vind van wel, dus laten we gaan beginnen! Het mooie van dit palette wat ik zo zie ik de diversiteit in kleuren; van lichtbruin tot een diepe chocoladekleur, maar ook een zwarte oogschuduw om alles intenser te maken. Ik vind het echt wel handig en dat maakt het palette ook geschikt om zowel overdag als s'avonds te gebruiken om je ooglook mee te creëren.


We beginnen met de kleuren van de bovenste rij. En ik moet zeggen dat ik zeker niet ontevreden ben. e oogschaduw pakt goed op, dus hoef niet veel druk te zetten om er wat product af te krijgen, maar het gaat ook niet te makkelijk zodat je kunt voorspellen dat je fall out krijgt. Ook over de pigmentatie ben ik tevreden. En je merkt wel dat de zachtere kleuren in het palette ook daadwerkelijk zacht zijn; zie je hoe die chocolade kleur met shimmer eruit knalt?!


Dan gaan we naar de tweede rij; hier ontdek ik meer kleuren met shimmer. Wel super handig dat het ook op die manier verdeeld is.  In sommige andere palette moet ik namelijk altijd zoeken en speuren naar de juiste kleuren, maar hier weet ik dat het dus op die manier verdeeld is. Ook de pigmentatie van deze kleuren is echt geweldig! Dat kun je zo ook wel zien toch? 


Al met al ben ik dus erg te spreken over dit palette van Maybelline. Het is een mooi palette met de (voor mij) perfecte nude tinten. Ik kocht dit palette bij het Kruidvat in de aanbieding, maar normaliter kost dit palette €15,99. 

Heb jij dit palette al eens geprobeerd?

Liefs,
Sharmaine


 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube


Share This Post :
Tags :

7 opmerkingen:

 1. Mooie foto's heb je gemaakt! Ik vind het een mooi palette maar ik heb al heel veel palette's met deze kleuren dat is de reden waarom ik hem niet koop.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja ik snap het wel hoor, ik herken het stiekem ook maar kon het niet laten haha!

   Verwijderen
 2. Ja ik ben helemaal verliefd op dit palette. Toevallig staat dit artikel bij mij ook ingepland, haha! Nude kleuren oogschaduw kan ik niet genoeg hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha! leuk! Ben benieuwd. Ja ik ben er ook echt gek op. Kan er ook niet genoeg van hebben. Heerlijk!

   Verwijderen
 3. Als ik even geen zin heb om na te denken kies ik dit palette. Zo goed draagbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies, heel veelzijdig maar voor een everyday look perfect. Xx

   Verwijderen
 4. Dit lijk me wen heel fijn palette.
  Vaak heb je een matte kleur en wil je een bijpasende shimmer.
  Dit lijkt me perfect ervoor.

  Wel ben ik erg benieuwd naar hoe het zitten blijft.
  Of het niet snel vervaagt.

  Groetjes!
  Leuke en duidelijke swatches!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook