Posted by / maandag 14 september 2015 / 7 Comments /

LUSH • Yuzu and Cocoa Shower Cream


Het is alweer enkele weken geleden dat Lush NL met allerlei nieuwe producten op de markt kwam. Een daarvan was een showergel van een geur die ik wel kon, maar dan als badproduct. Vandaag review ik de showergel Yuzu & Cocoa voor jullie.Iedereen kent Lush inmiddels denk ik wel; Fresh Handmade Cosmetics. Alle producten zijn met de hand gemaakt en zijn dierproefvrij en in sommige gevallen ook vegan. Ook heeft Lush een heel breed assortiment dat varieert van bad- en doucheproducten, tot huidverzorging en zelf henna voor in het haar.


Vandaag heb ik het over één van de nieuwe producten die Lush NL onlangs heeft toegevoegd aan het assortiment; de Yuzu and Cocoa Shower Cream. Deze geur herkende ik gelijk. Het is exact dezelfde geur als de Yuzu & Cocoa Bubbleroon. Alleen kon je die voorheen alleen in een (voeten) bad gebruiken. Gelukkig is er nu dus ook voor degenen zonder bad een oplossing en dat is deze shower cream.


De structuur van de shower cream is naar mijn mening vrij waterig. Het valt als het ware zo al de flacon uit zonder dat ik echt hoef te knijpen om mijn product tevoorschijn te toveren. Maar de geur is echt hemels. Ik ruik sterk de geur van kokos en tonka. Een heerlijke combinatie als je het aan mij vraagt! De chocolade ruik ik niet zo sterk, maar dat kan persoonlijk zijn.


Doordat de producten vers zijn zit er ook een houdbaarheidsdatum op. Dit product gaat ruim en jaar mee zonder over de datum te gaan. 

De Yuzu and Cocoa Shower Cream. Is in verschillende groottes te verkrijgen. Ook gelden voor elke hoeveelheid een andere prijs die ik onderstaande zal noemen:
100ml : € 8,50
250ml : € 16,95
500ml : € 26,95


Ben jij benieuwd naar deze Shower Cream?

Liefs,
Sharmaine

 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube
Share This Post :
Tags :

7 opmerkingen:

 1. Mooie foto's! Ik ben we benieuwd naar de geur ik weet nu al dat mijn vriend het helemaal lekker zal vinden die ik gek op cocoa geuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja het is een beetje kokos gemixt met tonka (voor mij persoonlijk) Maar hij is echt heerlijk!

   Verwijderen
 2. Ik wist eigenlijk niet dat het al eens eerder verkrijgbaar was voor de voeten! Ik kende de hele geur niet, haha. Ik heb deze showergel ook gekocht en ik krijg er gewoon honger van! Heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha goed lezen meid. Het is een (voeten) bad product, maar aangezien ik geen bad thuis heb gebruik ik bubbel bars van Lush weleens als een voetenbad haha! Maar hij is inderdaad echt super lekker!

   Verwijderen
 3. Mooie foto's!!! Deze lijkt mij heerlijk, jammer genoeg is er geen Lush in Zeeland

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoals iedereen al zegt, hele mooie foto's inderdaad!! Het lijkt me een heerlijke geur, ik wil die zeker wel eens ruiken als ik weer bij Lush ben. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het wel balen dat de substantie zo slecht is.. 1 keer laten vallen en de helft is al uit mijn flesje. De geur ken ik helemaal niet en ben wel erg benieuwd! Leuk he die lichtjes ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook