Posted by / maandag 7 september 2015 / 4 Comments /

Elizabeth Arden • Eight Hour Cream


Ik ben weer enorm terug van weggeweest en start meteen met iets waar ik graag over wil kletsen; Dit item stond al een enorm lange tijd op mijn verlanglijstje en vlak voor mijn vakantie kwam ik deze tegen bij de Parfume & Cosmetics op Schiphol. Ik werd gelijk enthousiast en besloot hem mee te nemen. Vandaag geef ik jullie mijn mening over deze crème.Ik heb het natuurlijk over de Eight Hour Cream van Elizabeth Arden. Ik hoorde er zoveel goede verhalen over dat ik zelf toch ook wel nieuwsgierig ben geworden, maar stiekem vond ik hem steeds te duur om aan te schaffen, want stel je toch eens voor dat hij tegenvalt?


De reden dat ik deze crème wilde gaan proberen was omdat ik vaak last heb van droge en schrale lippen en deze crème dan echt aanbevolen wordt om te gebruiken door de vele beautybloggers die ik hierover heb zien schrijven.  Nu dat het zomer is heb ik hier ook last van, omdat de zon dan volop op mijn gezicht schijnt. 

Je kunt overigens deze crème voor meerdere doeleinden gebruiken: droge en schrale plekjes insmeren, droge handen insmeren, nagelriemen verzachten en wenkbrauwen shapen. Het kan allemaal! Maargoed, voor mij voorlopig dus alleen het insmeren van mijn lippen.

Ik stond echt te twijfelen bij de winkel in Schiphol. Er zijn namelijk twee varianten van deze creme. De "normale" en de ongeparfumeerde. Ik koos voor de laatste omdat ik bij de normale versie een geur rook die mij persoonlijk niet prettig leek om ook op mijn lippen te hebben. De substantie van de crème is erg dik. Het lijkt een beetje tussen Purol en Vaseline in te zitten. Maar wanneer ik het aanbreng plakt het niet en heb ik echt heel weinig product nodig om mijn lippen te kunnen voeden. Een erg duurzaam product dus! 

Maar werkt het ook? Nou.... Gelukkig wel! Ik begon mijn vakantie in Gran Canaria met schrale en droge lippen en een trip met het vliegtuig op 11km hoogte maakt dat er zeker niet beter op. Na werkelijk waar 3x mijn lippen insmeren met deze Eight Hour Cream waren mijn lippen gered! Mooie verzorgde lippen zonder roodheid en velletjes. Ook ben ik gevoelig om een koortslip te ontwikkelen tijdens de (zon)vakantie. Toen ik een blaasje voelde smeerde ik er ook direct de Eight Hour Cream op en verdween mijn koortslip! Ik ben zó blij dat ik deze gekocht heb! Ik kan echt niet meer zonder!


Ik kocht deze Eight Hour Cream op Schiphol achter de Douane en betaalde hiervoor €24.50. Wanneer je hem in de winkel koopt zoals bijvoorbeeld Ici Paris kost deze €35,50. Ik wil niet anders meer in ieder geval!

Liefs,
Sharmaine


 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube
Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's! Klinkt als een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te lezen dat dit product zo goed werkt. Ik heb sinds kort de handcrème van dit merk en die kan ik ook echt aanraden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit zou ik ook wel erg graag willen proberen.
  heb helaas ook erg vaak droge lippen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt een holygrail voor mij. Ik gebruik hem zo vaak.

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook