Posted by / maandag 17 augustus 2015 / 5 Comments /

Yankee Candle • New In StoreVandaag heb ik weer een artikel over mijn meest geliefde kaarsenmerk; Yankee Candle. Onlangs kreeg ik een bericht dat er weer veel nieuwe items verkrijgbaar waren en besloot ik lekker te gaan snuffelen. Toen kwam de eigenaar van Aroma Plaza met een wel hele leuke verassing...Laat ik eerst even met de feiten beginnen. Aroma Plaza bevindt zich op de tweede etage van de Magna Plaza in Amsterdam. Het zit gelegen achter de Dam en het is voor mij de dichtsbijzijnde Yankee Candle verkooppunt. Daarnaast vind ik de service in deze winkel altijd enorm fijn en is te merken dat je als klant echt even verwend wordt.

Over verwennerij gesproken; ik mocht een aantal items meenemen om aan jullie te laten zien en deze voor jullie te reviewen! Dus ik heb een aantal heerlijke items uitgekozen samen met de eigenaar van Aroma Plaza en ga ik deze lekker reviewen voor jullie dus laten we snel beginnen.De eerste item die ik mee kreeg was deze lieve tumbler in de geur Meadows Showers. De echte kenners weten dat dit een exclusieve geur is die wij voorheen niet aan de lopende band in Nederland konden verkrijgen, maar nu dus wel!

De tumbler is onderdeel van de Scentiments collectie. Een super schattige collectie die op elke tumbler een leuke quote of tekst heeft staan. Hoe leuk is dat om cadeau te geven of te krijgen? In totaal zijn hier 9 geuren van. Dit zijn namelijk: Beach Walk, Fluffy Towels, Lilac Blossoms, Lavender Vanilla, Sun & Sand, Midsummer's Night, Vanilla Cupcake, Pink Sands en natuurlijk de geur die ik mocht proberen; Meadows Showers.Meadow Showers heeft een brandduur van 40 uur. Een voordeel van deze tumbler vind ik dat deze twee lonten heeft dus je hebt gegarandeerd binnen 1,5 uur een volledige waxpool. Ideaal dus als je (net zoals ik) niet altijd 4 uur de tijd hebt om op een volledige pool te gaan wachten.

Nu de geur zelf; Wanneer ik de kaars koud ruik (dus zonder deze te branden) ruik ik een hele frisse geur die een beetje doet denken aan gras. Maar toch zit er iets zoets doorheen. 

In de officiële beschrijving staat : 
" Dagdromen van een rustig landschap... De natuurlijke en rustige geur van frisse regendruppels op het gras". 

Nu ik dat zo heb opgezocht snap ik het wel. Alleen ruikt mijn neus toch stiekem nog iets zoets. Dat is persoonlijk, en kan dus voor iedereen anders zijn.
Als ik de kaars aansteek heb ik inderdaad binnen 1,5 uur een volledige waxpool! Echt fantastisch. Dus dat vind ik al erg fijn aan deze kaars. En de geur? Oh my heavenly Lord... Ik vind het heerlijk! Normaliter hou ik niet zo van echte grasgeuren, maar voor deze voel ik een liefde opkomen. Dat komt mede door de frisse regendruppels die ik ruik. Wanneer ik hem brand moet ik toegeven dat ik van dat 'zoete' niks meer ruik, ahah! 

Alle Scentiments kaarsen zijn €22,95 per stuk. Persoonlijk vind ik ze erg leuk om cadeau te doen of om jezelf even te verwennen met een heerlijke kaars. Daarentegen zitten er ook een aantal geuren bij die exclusief zijn (Meadows Showers, Lavender Vanilla en Sun & Sand) dus voor de echte fans zeker ook een aanrader. Alle geuren die allemaal een andere tekst op het label bevatten kun je zien via deze pagina van Aroma Plaza. Ik had het net al even stiekem over de exclusieve geur van Lavender Vanilla. Deze is ook verkrijgbaar in zo een leuke Scentiments tumbler, maar ook op het moment als een USA Exclusive! Dit houd in dat er geuren verkocht worden in de webshop van Aroma Plaza die uit de USA komen. Deze geuren zijn elke maand anders, maar vanwege een late levering vanuit de leverancier verkoopt Aroma Plaza nu 16 (!) geuren. Hier zit ook onder andere de Lavender Vanilla tussen en kreeg ik deze mee om te gaan proberen.Een large jar van Yankee Candle heeft een gemiddelde brandduur van 150 uur. Dat is een week non-stop je kaars branden! Je doet er dus ook echt enorm lang mee. In tegenstelling tot de Scentiments tumbler heeft deze large jar gewoon 1 lont en brand deze in maximaal 4 uur tot een volledige pool.

Wanneer ik de jar koud ruik, ruik ik de geur van vanille boven de lavendel uit. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar mensen die mij persoonlijk kennen, of langer volgen weten dat ik echt enorm hou van de geur van vanille. Dus alles wat ermee te maken heeft is goed! Ik ben niet het type die erg gesteld is op de geur van pure lavendel; tenzij ik in het kruidenbad zit in de spa. Maar ik moet zeggen dat ik de vanillegeur de lavendel vind complimenteren. Het maakt de geur echt warm.Maar is de geur ook zo heerlijk als ik de jar aan het branden ben? Nou.... Gelukkig wel! Zou toch een domper zijn als ik het niet zou ruiken toch?! Wat is dit een fijne en heerlijke geur. Ik brandde deze kaars toen ik een nare dag had gehad op het werk. Het was ontzettend druk en had het zweet op mijn rug staan. Tijd dus voor wat ontspanning! De geur van lavendel deed het erg goed bij mij; ik voelde mezelf echt tot rust komen. Ik ben om en hou van deze geur! Ik ga deze ook bewaren voor de dagen dat ik écht er even doorheen zit en echt wil ontspannen.

Elke USA Exclusive heeft dezelfde prijs als een gewone large jar. Dat is €28,95. Alle USA Exclusives kun je vinden via deze pagina van Aroma Plaza.Alsof ik nog niet genoeg verwend was kreeg ik nog meer mee; een nieuwe brander en wel 4 tarts! Aroma Plaza heeft echt een breed scala aan tart burners; brandertjes die je kunt gebruiken om waxtarts te kunnen smelten door middel van een waxinelichtje.
De tart burner die ik mee kreeg is de Elegant Party Tart Burner. Dat klinkt al als een feestje toch? Deze burner heeft een topcoat van siliconen waardoor de burner echt enorm mooi afgewerkt is. Deze is beschikbaar in de zwart, wit en grijze uitvoering. De brander vind ik erg mooi, ook staat het schoteltje (waar je je waxtart in doet) dichtbij de bodem van de burner zodat je waxtart snel kan smelten. Als die ruimte namelijk te groot is brand de tart gewoon niet goed. Deze tart burner is verkrijgbaar voor €9,99. Alle tart burners kun je vinden via deze pagina van Aroma Plaza.Tot slot kreeg ik nog 4 waxtarts mee die bij het thema pasten en die ik ook nog eens echt heerlijk vind. Ik koos voor de geuren; Honey Blossom, A Child's Wish, Shea Butter en Soft Blanket. Ik zal van elke geur even de geur beschrijving geven plus de link naar het item in de webshop.

Honey Blossom:
Een mooie mix van bloemennectar, honing, muskus, fresia en bossen maakt deze geur volledig en delicaat." 

Ik vind deze geur echt fenomenaal. Ik hou niet van sterke bloemengeuren maar deze is door de honing en bloemennectar juist iets zoeter! 

A Child's Wish:
Een warme bries van zachte bloemen en verse groene velden vangt de zoete onschuld van spelende kinderen‚ in de achtertuin."

Dit is echt één van mijn favoriete geuren ooit! Je wordt niet veel wijzer van de geur beschrijving maar neem van mij aan dat deze echt de moeite waard is!

Shea Butter:

Pure tevredenheid ... verwen uzelf in deze romige geur met‚ een vleugje‚ van prachtige fruitbloesems."

Deze geur doet mij echt denken aan een luxe zomervakantie die je in de spa doorbrengt. Wat een heerlijke geur! Hij ruikt inderdaad heel erg romig en een beetje als zonnebrand, super lekker!

Soft Blanket:

Verpakt in zoete dromen... een slaapliedje van heerlijke citrus, luxe vanille en warme amber."

Tja wat kan ik zeggen, daar is 'ie dan; De vanille! haha! Je kunt dus al bedenken dat ik deze geur echt geweldig vind. Ik heb hem zelf ook pas ontdekt sinds mei (toen was deze geur de geur van de maand) en sindsdien ben ik verkocht en is deze geur echt een van mijn favorieten geworden! De geur ook van de warme amber maakt het af. Zo! Dat zijn alle items die ik van Aroma Plaza heb gekregen. Echt zo enorm lief! Ik ben echt ontzettend blij met alle items en ik geniet er met volle teugen van. Ik raad jullie aan om ook echt even te gaan kijken in de webshop van Aroma Plaza, want buiten Yankee Candle om worden er ook andere merken verkocht!


Nog even enkele directe links op een rijtje:

Scentiments
USA Exclusives
Tart Burners

Liefs,
Sharmaine Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube
Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. Lavender Vanilla lijkt me erg lekker. Mooie aankopen weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te zien moet ik ook echt een keer een van deze heerlijke kaarsen gaan kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je een aantal dingen mocht reviewen! Scentiments collectie heb ik ook gezien en ze zien er zo schattig uit! De tart burner vind ik er ook leuk uitzien, ik moet toevallig ook weer op zoek naar een nieuwe dus misschien is deze wel wat! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw ziet er erg goed uit zeg ik heb ze ook maar gebruik ze niet, wat stom nu je het erover hebt ga ik er gelijk 1 bij pakken!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook