Posted by / vrijdag 7 augustus 2015 / 9 Comments /

Kruidvat • Spa Secrets ; Miracles Of Bali


Door een vriendin werd ik hierop gewezen; de Spa Secrets van het Kruidvat. Omdat ik nou eenmaal enorm veel douchegels en scrubs heb, heb ik toch nog deze geur meegenomen om te kunnen proberen. En natuurlijk ook om voor jullie te reviewen! Lees je mee?


De 'Miracles of Bali' producten  zijn geïnspireerd op de geheimen van de kuuroorden op Bali.

"Ontdek het Lulur-schoonheidsritueel van Balinese prinsessen en toekomstige bruiden wat zorgt voor het herstellen van de innerlijke harmonie en wat zorgt voor een gladde, zachte en stralende huid." 

Dat klinkt goed toch? Ik nam de shower gel en de body scrub mee van de Miracles Of Bali geur. Hierin zit kokoswater en fragipani? Ik wist mijn God niet wat het was, maar Google is natuurlijk een hele goede vriend in dit soort tijden , maar het is dus een bloem; een plumeria rubra om precies te zijn (lol). We gaan beginnen met de showergel; het is vrij vloeibare substantie en de kleur is er niet. Het is een transparante showergel. Op zich ook weleens fijn, omdat je dan niet het idee hebt dat je allerlei gekke kleurstoffen op je lichaam aan het smeren bent. De geur? Oh Maai Gosh wat is dat lekker!! Het ruikt gewoon echt naar zomer in een tube! Deze showergel ga ik zeker meenemen als ik op vakantie ga. Dan nu de scrub ; deze ruikt uiteraard net zo goddelijk als moeder overste hierboven. De scrub deeltjes zitten een beetje tussen grof en subtiel in. Ik zal hem dus niet elke dag durven te gebruiken. Maar eerder zo een 2 a 3 keer per week. De scrub voelt wel heel romig en voedend aan. Ook wanneer ik mijn lichaam hiermee scrub heb ik het gevoel dat mijn lichaam precies krijgt wat het nodig heeft met een geweldig zacht velletje als gevolg. Heerlijk! 

De producten zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat en zijn – shower gel 250ml, €2,99 – white sand body scrub 200ml, €3,99. Een zeer mooie en redelijke prijs als je het mij vraagt, en dat voor deze budgetvriendelijke producten!

Heb jij al iets van de Spa Secrets geprobeerd?

Liefs,
Sharmaine


 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube
Share This Post :
Tags :

9 opmerkingen:

 1. Nog nooit van deze producten gehoord. Het maakt me wel erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker de moeite waard om dan eens bij het Kruidvat te gaan neuzen. Ze zijn ook niet eens zo duur :)

   Verwijderen
 2. Scrubben is sowieso niet echt goed om elke dag te doen.. Of ja, het is in ieder geval niet nodig om je dode huidcellen te verwijderen, en daarvoor doe je het immers! :-)
  Ik heb de doucheschuim uit deze lijn en vind hem niet verkeerd! De rode handcrème is ook best goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee klopt. Maar soms heb ik "scrubs" die zo enorm zacht zijn dat het net lijkt op douchegel met hier en daar een scrubkorrel. Ik vond de geuren van de andere twee lijnen niet zo lekker eerlijk gezegd ahah. xx

   Verwijderen
 3. Het maakt me erg benieuwd naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal ik zeker doen!
   Ik zelf ben heel erg weg van de hamam lijn van therme wat afwiseling zou niet verkeerd zijn!

   Verwijderen
 4. Ik zie deze producten steeds vaker voorbij komen in positieve reviews en dit maakt me nieuwsgierig! Ze zien er alleen al heel leuk uit :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Deze vind ik persoonlijk qua geur wel de lekkerste van de drie hoor ahah.

   Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook