Posted by / maandag 3 augustus 2015 / 4 Comments / ,

Favorieten • Juli 2015


Er is weer een nieuwe maand gestart dus dat betekend dat ik nog mijn favoriete items wil gaan benoemen in en video voor jullie! Omdat het de vorige keer zo goed is bevallen heb ik besloten om mijn favorieten van de maand dit keer ook weer op te nemen.

Je kunt het filmpje kijken op mijn Youtube kanaal.

of...

Gewoon hier!Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

Liefs,
Sharmaine

 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube

Share This Post :
Tags : ,

4 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook