Posted by / vrijdag 14 augustus 2015 / 3 Comments /

Collector's Company • Bath & Body Works


Vandaag heb ik een ander soort review van Bath & Body Works dat jullie van mij gewend zijn. Bath & Body Works staat voornamelijk bekend om de heerlijke geurkaarsen die zij voortbrengen. Maar wisten jullie dat ze ook een hele productlijn hebben voor het lichaam? Vandaag ga ik het één en ander reviewen!Ik heb namelijk een week geleden een verrassingspakket ontvangen van Collectors Company; een bedrijf die ik wel al kende, maar ook voornamelijk door de geurkaarsen van Bath & Body Works.  Toen ik het pakket opende was ik ook blij verrast toen hier geen geurkaars in zat, maar een Body Fragrance en een lipgloss! Dit soort producten had ik nog nooit geprobeerd van dit merk dus ik was direct heel benieuwd.


Het eerste product is de Fine Fragrance Mist van Bath & Body Works in de geur Pink Chiffon. Ik vind het dan ook altijd leuk om me in te beelden hoe een geur zou moeten gaan ruiken door middel van de naam en verpakking.


De verpakking ziet er enorm lief en gangbaar uit. Niet teveel poespas. Chiffon is een stof die gebruikt wordt (als je het even zoekt op Google) om mooie en zwierige jurken en rokken te maken. Dus ik verwacht een echte geur voor de vrouwelijke vrouw. De flacon bevat 236ml,wat echt enorm veel is, en heeft het een pompje om de geur mee te kunnen verspreiden.


Dan nu natuurlijk het moment van de waarheid; de test! En ik moet zeggen... Ik vind hem heerlijk! Sowieso hou ik wel van wat zoetere geuren. Toen ik de Fine Fragrance Mist voor het eerst op deed schrok ik een beetje van hoe zoet hij is, maar na een tijdje wende ik eraan en rook het echt lekker. De geur is zoet maar ook vrij luchtig, dus je hebt niet het idee dan je op moet passen dat je geen bijen en wespen aantrekt haha! (toch wel handig in augustus alias wespen maand) Ook doet het mij denken aan de Fragrance mist van bijvoorbeeld Victoria's Secret. Alleen bevat de Fine Fragrance Mist dan iets minder product (236ml ipv 250ml), maar is dan ook €10 goedkoper.

Op de website van Collectors Company kun je alle Fine Fragance mists vinden. Deze zijn €14,95 per stuk. Een mooie prijs als je het mij vraagt. Ook veranderen de geuren constant. Dit komt doordat deze webshop ook zelf inkopen doet in de USA, waardoor de geuren echt collector's items zijn. Ik kreeg namelijk te horen dat in september 2015 er weer inkopen gedaan gaan worden in de USA en de voorraden dan weel lekker aangevuld gaan worden!


Het tweede product die ik mocht ontvangen was de lipgloss van Liplicious in Cotton Candy. Ik zag een 'C' thema, de C van Collectors Company misschien? Het heeft een lief roze kleurtje in de tube. Ook zit er een beschermende plastic omheen, wat ik altijd wel enorm hygiënisch vind.


De lipgloss breng je aan met deze tube. Ik vind het altijd lastig om te benoemen hoe deze vorm van aanbrengen heet. Noem je het gewoon een tube? Of noem je het een applicator? Ik heb geen idee. Wat ik wel kan zeggen is dat ik deze manier van aanbrengen altijd enorm fijn vind, alleen moet je soms wel even oppassen dat je niet te gretig in de tube knijpt (is dat een hint Shar?). En mag ik even zeggen; WAUW! Wat een heerlijk geurtje zit er aan deze lipgloss! Het ruikt gewoon echt naar suikerspinnen!


Hier even een kleine reeks hoe de lipgloss mij staat. Het is niet echt zacht roze als ik hem aanbreng, meer doorzichtig met mooie zilveren slimmer. Ook leg je het accent meer op je lippen zodat ze wat meer opvallen als echte juicy lippies! En nogmaals; die geur is echt veel te lekker haha! Dus ik heb hard mijn best gedaan om niet meteen de suikerspin van mijn lippen af te smikkelen, hihi.


Collectors Company.nl verkoopt echt enorm veel leuke dingen van verschillende merken. Waaronder ook Yankee Candle, Kringle Candle, Disney, Bath & Body Works etc. Ik ben ontzettend blij en dankbaar met de items die ik opgestuurd kreeg en ga hier zeker de komende tijd veel plezier van hebben! De Pink Chiffon zit al in mijn koffer om mee te gaan op vakantie, en vast en zeker gaat deze lipgloss ook mee. Ik hoop jullie op deze manier ook kennis te laten maken met deze leuke webshop vol diversiteit en heerlijke producten!

Liefs,
Sharmaine

 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube
Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

 1. Het flesje ziet er echt lief uit zou het zo op willen sprayen.
  Zelf ben ik niet zo weg van lipglos, mn haar blijft er ALTIJD aan hangen.
  Dan heb ik ook nog wild krullend haar dus het werkt gewoon helaas niet.
  Wel vind ik hem mooi uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat flesje alleen al is leuk! Die klinkt wel lekker! De gloss is niks voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook