Posted by / woensdag 5 augustus 2015 / 11 Comments /

Clinique • High Impact MascaraEen poosje terug kocht ik een heel fijn setje om te proberen bij de ICI Paris. Het ging om een oogsetje waar een eyeliner, een mascara en een make-up remover in zat. Na een poosje testen heb ik hier eindelijk de review voor jullie!

De titel van het artikel verklapt het natuurlijk al. Het gaat om de High Impact Mascara van Clinique in de kleur 01 Black. En die rakker ga ik vandaag even reviewen. Of naja even, gaat natuurlijk wel een tijd zitten in het testen (wat een straf haha).

De mascara komt in een (vind ik) heel fleurig doosje. Leuke subtiele bloemen staan erop afgebeeld. Ook staat er een ingrediënten lijst op, maar om heel eerlijk te bekennen kijk ik daar nooit naar. Ik kan het wel begrijpen dat mensen erop letten wanneer je weet dat je ogen wellicht heftig kunnen reageren op bepaalde stoffen. 

Oké , dan nu de mascara zelf. Deze is gewoon basic, net zoals haar baasje (lol). De verpakking is heel diep donker groen. Beetje een mos kleur, met gouden letters erop afgebeeld. Dat maakt het wel weer chique! Het borsteltje heeft synthetische haartjes, wat ik persoonlijk ook altijd erg prettig vind werken. Ook even een puntje die ik écht even kwijt wil; de mascara ruikt heerlijk! Dat klinkt wellicht een beetje vreemd, maar soms koop ik weleens een mascara die zo enorm chemisch ruikt! Dat heeft deze niet. Wat ik echt al een pluspunt vind!


Goed, nu we even de basics hebben doorgenomen is het natuurlijk ook wel fijn om te weten hoe het product het er in de parktijk vanaf brengt. De mascara brengt echt heel erg mooi aan. Ik heb links een foto waarbij ik geen mascara draag, en rechts een foto waarbij ik een laagje mascara heb aangebracht. Ik vind hem persoonlijk echt enorm mooi en fijn om te gebruiken. Twee laagjes (vrij standaard) aanbrengen is voldoende. 


Al met al ben ik echt verliefd geworden op deze mascara. Ik ga deze ook echt weer kopen als mijn huidige mascara op is. Hij kost €21,15 en is onder andere verkrijgbaar bij de ICI Paris. 

Liefs,
Sharmaine


 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube
Share This Post :
Tags :

11 opmerkingen:

 1. Mooie foto's en zo te zien doet deze mascara goed zijn werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze mascara echt al wel 10x gehad als niet meer is, vind hem echt super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die kant ga ik denk ik ook nog eens op, ik vind hem ook super fijn! :)

   Verwijderen
 3. Hij ziet er wel mooi uit, maar voor die prijs, vind ik mn Essence mascara toch ook prima, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje wat een prachtige foto's!
  Zelf ben ik alleen niet zo van die synthetische borstels maar meer plastic.
  Toch vind ik het resultaat erg mooi en subtiel.
  Eerst volgende keer dat ik je zie ruik ik even aan je wimpers haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieverd.
   En jij mag aan mijn wimpers ruiken hoor lol! xx

   Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook