Posted by / maandag 10 augustus 2015 / 5 Comments /

Benefit • Gimme Brow


Een goed wenkbrauw product; dat willen we denk ik allemaal wel. Ik laat jullie vandaag mijn persoonlijke (nieuwe) favoriet zien op dit gebied. Kijk je mee?


Het gaat om de Gimme Brow van Benefit. Een soort mascara voor je wenkbrauwen. Ook is het een product die ervoor zorgt dat je wenkbrauwen de hele dag in model blijven zitten. In principe kun je dit product op zichzelf gebruiken, maar je kunt hem ook gebruiken bovenop je wenkbrauwpoeder of potlood.Het is wel een klein product, er zit namelijk maar 3 gram aan product in. Daarom is het wel handig om mee te kunnen nemen in je tas als je even je wenkbrauwen wil bijwerken of iets. Ook vind ik het wel handig dat je aan de verpakking al kunt zien welke kleur het is, zo kan je dus  iet een te donkere kleur aanbrengen zonder dat je het weet.Ook staat dat natuurlijk op de verpakking zelf. Ik heb dus de kleur in Light/Medium. Omdat ik van nature ook (donker) blonde wenkbrauw haartjes heb.En dan nu; het borsteltje. Ik ben hier zo enthousiast over. Sowieso natuurlijk ook omdat ik nu eindelijk een lens heb waarbij ik dat eens goed kan vastleggen (zie me trots zijn haha). Het borsteltje is lekker klein en compact, ideaal dus als je maar zo een klein gedeelte hoeft te shapen. Vaak vind ik namelijk het borsteltje zo groot dat ik er niet lekker bij kan. Daarom vind ik dit borsteltje dus echt ideaal.Oke hier hebben we het resultaat van de Gimme Brow; links draag ik niks, in het midden een foto waarbij ik alleen de Gimme Brow draag en rechts een foto waarbij ik zowel men wenkbrauwpoeder heb gebruikt als mijn Gimme Brow. Welke vind jij het mooist?Tot slot zit er nog een Tips & Tricks boekje bij die je erbij kunt houden om zo goed mogelijk de Gimme Brow te gebruiken. De Gimme Brow is te verkrijgen in 2 kleuren (light/medium en medium/deep) en kost €25. Ik vind het nog wel mee vallen qua prijs, meer ook omdat ik er persoonlijk enorm lang mee doe (denk ongeveer 6 maanden)

Liefs,
Sharmaine


 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube
Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. Wat een goed product! Het middelste resultaat vind ik het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben zowiezo weg van benefit, vind alleen de Verpakingen al super schattig.
  Vind het 3e resultaat het mooiste.
  Ik gebruik zelf alleen poeder meet dit ziet er ook erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige verpakking! Ik vind het wel iets te veel geld om aan te schaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow! Prijzig!
  maar toch vind ik het resultaat erg mooi en subtiel.
  Ik zou er zelf denk ik ook heel lang mee doen dus dan valt het mee. lekker dubbel.

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook