Posted by / maandag 20 juli 2015 / 2 Comments /

The Weekly Scents Journal • Week 29, 2015


Een nieuwe week dus wederom nieuwe geurtjes die ik heb geprobeerd en gebrand. Benieuwd naar wat ik deze week allemaal brandde? lees dan lekker met me mee.
Maandag 13 Juli
Mijn week begon erg rustig en ik was zowaar nog eens een dagje vrij. Daarom had ik alle tijd van de wereld om een kaars te gaan branden. Ik koos vandaag voor de geur Cotton Candy van Yankee Candle. Een geur die ik echt heerlijk vind, maar waarvan ik het ook niet erg zou vinden als die op gaat vreemd genoeg. Hij ruikt naar lekkere zoete suikerspin en brand ik met veel liefde. Deze jar komt uit de USA en is ongeveer €28.


Dinsdag 14 juli
Wat een vreselijke dag was het vandaag. Daarom brandde ik Rain van Village Candle. Ook een geur die ik al eens heb gebrand. Want tja, als je zoveel large jars hebt als ik is het toch wel fijn als er op een gegeven moment wat op gaat ook natuurlijk haha! Ik kocht deze jar bij www.kadoshopdeduizendpoot.nl voor €22,95


Woensdag 15 juli
Weer zo een regenachtige dag. Ik wordt daar wel een beetje moe van. Het is toch juli?!  Het is toch zomer? Ik ging daarom voor een ultieme herfstgeur; Fireside Treats van Yankee Candle. Deze geur is echt één van mijn all-time favorieten! Ik kocht jar bij www.aromaplaza.nl en kost €28,95 voor een large jar.


Donderdag 16 juli
Vandaag had ik het er maar druk mee. Verschillende webshops zijn gekomen met een concept waar ik wel al vanaf wist, maar nog niks over mocht delen. Dus dan doe ik dat ook braafjes niet. Het gaat namelijk over het aanbieden van exclusieve USA geuren! Op dit moment zijn er 3 geuren die aangeboden worden. De Juicy Watermelon vind ik persoonlijk te chemisch, dus dat is niks voor mij. Maar de andere twee moest ik nog proberen. Ik begin bij Granny Smith; Een heerlijk zure appelgeur die ook wat fris in zich heeft. Echt heerlijk! Ik was bang dat ik deze niet lekker zou gaan vinden vanwege het zurige aspect, maar het tegendeel is bewezen. Hier moet ik een jar van hebben! Dan gaan we naar de tweede geur; Blueberry Scone. Deze geur vind ik persoonlijk niet zo denderend helaas. Vond het zelfs neigen naar vies. Het moet een romig toetje voorstellen maar ik ruik bosbessen met zure room of zo. Alleen het zure is in mijn neus muf en ruikt vervolgens dit "toetje" naar braaksel. Op mijn werk kan ik dat handelen, maar niet in mijn slaapkamer weetje.... haha! Dus een nee van mij voor deze geur. En kan het niet vaak genoeg zeggen; dit is persoonlijk he. Een ander kan het dus wel lekker vinden. Maar ik ruik dus braaksel, lol.

Vrijdag 17 juli
Vandaag heb ik eerlijk gezegd niks gebrand. Ik moest even wat dingen doen en daarna door naar mijn avonddienst.

Zaterdag 18 juli
Vandaag was ook wederom geen dag om kaarsjes te kunnen branden; ik had een dubbele dienst op het werk. van 7.30-13.00 en van 14.30-23.00.

Zondag 19 juli
Ook vandaag had ik geen tijd om een kaars aan te steken. Ik voelde mij niet lekker en vanaf 14.30-23.00 heb ik weer gewerkt.

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook