Posted by / maandag 13 juli 2015 / 3 Comments /

The Weekly Scents Journal • Week 28, 2015


Omdat ik even op een korte vakantie was is er geen TWSJ online gekomen van week 27. In die week heb ik namelijk maar 1 geur gebrand, en deze ga ik nog uitgebreid reviewen. Nu ik weer terug ben heb ik een breed scala aan geurtjes geprobeerd en die ga ik vandaag laten zien. Lees je mee?



Maandag 6 juli 
Vandaag kwam ik terug van een heerlijke vakantie en had er enorm veel zin in om één van de nieuwe geuren van Yankee Candle te gaan branden. Dit werd de Serengeti Sunset uit de Fall 2015 Collectie. En wat een fenomenale geur! Hij ruikt koud naar sinaasappel en mandarijntjes, maar wanneer ik hem brand begint hij op een luchtje te lijken. Kennen jullie de Light Blue van D&G? Ik vind hem daar echt naar ruiken en vind het super lekker! Zeker een aanrader.

Dinsdag 7 juli
Het was vandaag een heerlijke zomerse dag en dan is het wel zo fijn als een geur daaraan kan bijdragen. Ik had gekozen voor de geur Wild Sea Grass  van Yankee Candle. Een geur die mij doet denken aan strandduinen. Ook een heerlijke zomerse geur die mij even het vakantiegevoel weer teruggaf. Ik kocht mijn jar bij Aroma Plaza voor €28,95 in een Large.


Woensdag 8 juli
Het was weer gedaan met het zomerse gevoel, want bah wat een rotweer! Alleen maar regen. Daarom besloot ik om te gaan voor Rain van Village Candle. Deze geur bevat bergamot, lelie, amber en versgevallen regen. Ideaal met dit weer. En de geur? Heerlijk fris! Ik kocht deze jar bij Kadoshop de Duizendpoot in een Large voor €22,95.


Donderdag 9 juli
Vandaag heb ik weer een ander merk erbij gepakt. Dat houd het lekker veelzijdig. Ik ging voor de Lemon Mint Leaf van Bath and Body Works. Een frisse geur die mij aan de Snotglobe zeep van Lush doet denken. Zoals ik al eens eerder heb vermeldt ruilde ik deze geur met een vriend. Dus ik heb geen idee waar deze vandaan komt.


Vrijdag 10 juli
En weer een nieuw merk; Bridgewater! Ik kwam deze wasblokjes tegen bij Tuincentrum Osdorp, en bij veel tuinshops kun je deze vinden. De was bars. Ik probeerde de geur in Tickled Pink. Een heerlijke geur die wat zoetig is, maar niet zoet van de snoepgoed. Heel lastig om te omschrijven. De geur is echt heel lief en schattig, haha! De was bar kocht ik dus bij Tuincentrum Osdorp en was €5,95.


Zaterdag 11 juli
Vandaag brandde ik een geur waar ik echt zin in had. En deze geur heb ik ook al eens vaker in een TWSJ laten zien. Namelijk Cotton Candy van Yankee Candle. Een heerlijke geur die ruikt naar de klassieke Suikerspin! Ik kocht deze jar uit de USA en was ongeveer €28.


Zondag 12 juli
Vandaag had ik niet veel tijd. Ik moest namelijk om 13.30 beginnen op het werk. Dus daarom had ik even een snelle tart aan gezet. Ik ging dit keer voor de Kilimanjaro Stars van Yankee Candle. Nu heb ik op 1 geur na, de gehele Fall 2015 Collectie geprobeerd. De Kilimanjaro Stars vind ik echt ruiken naar een geur die ik al ken van Yankee Candle; Midsummers Night. Dit komt denk ik doordat beiden geuren Patchoeli erin hebben zitten als hoofdnoot. En hebben ze beide ook zo een aftershave achtige geur. Ik hou er wel van, vind het heerlijk, maar ik heb niet het idee dat ik verkocht ben en een large jar hiervan zou willen kopen. Ben een beetje teleurgesteld dat geuren voor mij op elkaar beginnen te lijken van Yankee Candle, erg jammer!

Dat waren weer alle geuren die ik deze week heb gebrand. Wat heb jij zoal gebrand de afgelopen week? En heb je misschien aanraders?

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

 1. Heb gister toevallig ook Serengeti Sunset geroken en hij is inderdaad heerlijk! Die bloesem geur vond ik ook wel apart. Ik heb deze week m'n nieuwe red velvet gebrand en jelly beans :) Lekker zoetig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cotton Candy lijkt me zooo fijn!
  Rain daar in tegen lijkt me dan weer niet zo..
  mooie foto's mop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om weer te lezen! Serengeti Sunset is inderdaad een hele lekkere geur, ben er ook gek op! Ik heb nu alle geuren van Fall collectie geprobeerd en vind ze allemaal lekker behalve Kilimanjaro Stars! Ik beschreef hem inderdaad net als jij als een aftershave achtige geur, ik vind 'm heel erg mannelijk ruiken. Echt helemaal niet mijn geur! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!



Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!





Zoeken

Social Media

      





Facebook