Posted by / vrijdag 3 juli 2015 / 2 Comments /

Make Up Academy • Velvet Lip Lacquer "Funk"Vandaag weer een lipstick swatch. Maar geen MAC voor de verandering! Onlangs liep ik langs het Kruidvat en ik ga dan altijd even spieken bij het winkelschap van MUA. Ik zag toen een lipstick waar ik wel enorm benieuwd naar was en besloot deze aa te schaffen. Kijk je mee?Het gaat om de vloeibare lipstick met de naam Velvet Lip Laquer. Bij mijn Kruidvat lagen er 3 verschilende kleuren en ik besloot om de kleur Funk mee te nemen.De verpakking is vrij basic. Het doosje is ook vrij simpel waar de Lip Laquer in zit. De Lip Laquer zelf heeft een matte omhulsel die doorschijnend is zodat je kunt zien welke kleur je heb. Ook zit aan de onderkant een sticker met daarop de naam van het product. In mijn geval Funk dus.


Ik ben nu stiekem al in de verwarring. Heb ik nou een lipgloss gekocht? Of een vloeibare lipstick? Ik denk zelf het laatste. Mede doordat ik op internet heb gezien dan deze Lip Laquer mat opdroogt als het ware.
Nu de swatches! Wanneer ik de Lip Laquer op mijn lippen doe brengt het product erg romig en soepel aan moet ik zeggen. Dat vind ik echt een pluspunt. De kleur vind ik ook echt super mooi en lekker zomers. Het geeft echt dat 'umpf' effect en past ook wel bij mijn oogkleur naar mijn mening.

Wanneer de Lip Laquer langer blijft zitten vind ik hem ontzettend vervelend. Hij droogt als het ware dus mat op, maar vanaf het moment dat je het dus heb aangebracht blijft het muurvast zitten en geeft het als bijwerking dat je lippen aan elkaar plakken. Ik vind dat persoonlijk niet prettig. Mijn lippen kunnen niet over elkaar glijden maar plakken wel enorm. Ook gaat na een tijdje de Lip Laquer korrelen! Ook zoiets irritants, en dan bedoel ik al echt na 5 minuten he?! Ik had mijn lippen gescrubd (dat doe ik altijd, en al helemaal als ik matte lipstick ga dragen) maar dat mocht niet baten. De korreltjes met Lip Laquer gingen van mijn lippen af en was echt geen fraai gezicht.

Al met al heb ik dus spijt dat ik dit product heb gekocht en raad hem ook zeker niet aan bij anderen. Hij kostte €4,99 en ik gooi het dus zo de prullenbak in.

Heb jij ook een Velvet Lip Laquer geprobeerd van MUA?

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Wat jammer dat dit product zo tegenvalt! Ik vond het kleurtje er namelijk wel mooi uitzien. :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee nee nee, stom. Ik haat lipstick maar deze leek mij geweldig. Wat stom dat die zo rot voelt, beter dat ik dit lees want had 'm eigenlijk willen kopen, dat kleurtje is een en al liefde.

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook