Posted by / vrijdag 31 juli 2015 / 1 Comment /

Kruidvat • Micellair water 3 in 1


Iedereen kent ze denk ik wel; de micellaire reinigers. Een flesje water die je make-up zeer gemakkelijk doet verdwijnen. Ze zijn er in allerlei verschillende soorten en maten, en natuurlijk ook in verschillende prijsklassen. Vandaag test ik de Kruidvat en geef ik jullie hier een review over. 
Het begon allemaal met een prachtige app van Kruidvat. Iedereen die een voordeel pas heeft kan deze app op hun telefoon zetten waarbij je elke dag een exclusieve aanbieding krijgt. Zo kwam deze reiniger op mijn pad. Ik kon hem met korting aanschaffen en die kans heb ik schoon gegrepen. 


Ik had al enorm veel micellaire reiniger staan van mijn favoriete merk (Garnier) maar toch vroeg ik mij af of deze van het Kruidat hem kon evenaren of misschien wel overtreffen. Dat is natuurlijk nog beter ivm de heerlijke budgetprijs. Hier is 'ie dan; de reiniger waar het mij om te doen is vandaag; de Kruidvat micellair water 3 in 1. Volgens mij zijn er twee varianten. Eentje voor de normale huid en eentje voor de gevoelige huid. Ik was van plan om dit product voornamelijk op mijn ogen te gebruiken (aangezien ik vaak alleen oogproducten draag) en vanwege de grap dat ik lenzen draag wilde ik niks riskeren.


Wat houd het 3 in 1 eigenlijk in? Dat is een materie die ik ook weleens wilde weten. Het product beloofd de (oog) make-up grondig e diep te reinigen, de huid te zuiveren en een fris gevoel te geven zonder te irriteren of een trekkend gevoel achter te laten. Nu ben ik benieuwd of het echt ook zo werkt!
Ik gebruik altijd twee wattenschijfjes; dus per oog één. Ja echt, ik kan nog rekenen! Ik merk dat het water echt wel goed werkt. Wel merk ik naderhand dat het water een beetje 'plakkerig' aanvoelt. Ik weet niet of dat aan mij ligt , maar zo voelt het eventjes naderhand. Dat gevoel trekt gelukkig wel weg.


En dan nog het meest belangrijke voor mij; geen irritatie op mijn ogen! Omdat ik lenzen draag merk ik dat ik soms echt enorme gevoelige ogen heb en daardoor ook wat meer risico loop op een oogontsteking of iets. Maar Thank God heb ik dat bij deze micellaire water niet! Ik ben om!
Ik kocht de Kruidvat mycelia water 3 in 1 bij het Kruidvat (duh!) en hij was €2,49. Voor dat geld heb je een flesje van 250ml. Een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Mijn Garnier is namelijk €6,50 en dan heb je 400ml. Dus ik vind dit een heel goed product!


Heb jij deze micellair water al eens geprobeerd? Laat het me even weten.

Liefs,
Sharmaine

 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Ik heb deze ook en vind 'm ook best plakkerig! Wel een lekkere geur. Toch denk ik dat ik volgende keer weer voor Garnier ga.

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook