Posted by / woensdag 29 juli 2015 / 4 Comments /

Goose Creek • Blue Velvet Cookie


Ik ben er nog totaal niet bekend mee; geurkaarsen van het merk Goose Creek. Wel hoor ik er goede verhalen over. Vandaag ga ik voor jullie de geur Blue Velvet Cookie reviewen. Lees je mee?Deze jar is een limited edition, tenminste, dat staat op mijn Mason jar. Het is een Easter editie. Oftewel een editie die met de pasen is uitgekomen. Of het ook echt uit de paas collectie van dit jaar komt weet ik dan weer stiekem niet. Het label ziet er echt super schattig uit met de blauwe koekjes.  En wanneer ik de geur koud ruik is deze echt goddelijk; ik ruik de geur van vers gebakken koekjes met zo een heerlijke frosting geur. Het doet mij een beetje denken aan de Red Velvet van Yankee Candle. Alleen ruik ik bij de Blue Velvet Cookie nog iets meer een chocoladegeur erbij. jammie! 
Dan is het toch echt tijd om de kaars eens te gaan branden denk ik? Toen ik hem aanstak was ik zeker weten het eerste half uur verliefd! Ik had echt het idee dat ik een goede vervanger had gevonden voor mijn Red Velvet.. maar helaas, na een half uur rook ik hem helaas niet meer! Ik dacht dat het kwam doordat ik in dezelfde ruimte ben blijven zitten als de kaars, want dan wen je als het ware aan de geur en ruik je geen verschil meer. Maar zelfs nadat ik beneden had gezeten rook ik er amper meer wat van. heel af en toe ruik ik een vleugje van de koekjes (ik zit er nu zeg maar midden in) maar daar blijft het dan ook helaas bij. 


Wat ik wel een pluspunt vind is hoe de kaars in zijn geheel brand. Vrij snel heb ik een mooie egale waxpool en brand de kaars netjes naar beneden. Voor een echte kaarsenliefhebber is dat natuurlijk enorm fijn om te zien haha!Echt ontzettend jammer dat deze kaars voor mij een domper is geworden! Misschien ligt het aan de jar formaat.. Dat moet ik nog even onderzoeken, want vind het raar dat ik de geur het eerste half uur wel gewoon goed rook. Ik kocht deze jar bij Kadoshop de Duizendpoot en hij was €16,99. Iets wat ik ook niet al te goedkoop vind voor een 10oz jar.. Maar ik heb het geprobeerd in ieder geval haha!


Liefs,
Sharmaine
 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube
Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

 1. Meh wat jammer dat de geur zo snel verdwijnt! Niet geschoten is altijd mis. Dan toch maar weer de yankee candles gebruiken! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat je hem niet zo lang ruikt, hij klinkt echt heeeerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja koud rook hij ook echt heerlijk hoor, totdat ik hem ging branden helaas. haha

   Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook