Posted by / maandag 6 juli 2015 / 3 Comments /

Estée Lauder • Pure Color Envy " Powerful"


Het lijkt wel 'lipperiode' bij mij op het moment.. Maar wilde zo graag deze lipstick nog met jullie delen! Ik kocht deze een tijdje geleden bij Ici Paris en kwam in een hele leuke giftset. Kijk je mee naar de swatches?


Het gaat om dit leuke setje van Estée Lauder. Hierin zit een leuke lipgloss en de lipstick waar het mij al om ging in de kleur "Powerful".

Ik heb al de lipstick in Desirable en dat is echt een favoriet van mij dus ik wilde graag andere kleuren uitproberen. Vanwege het heerlijke zomerse weer heb ik gekozen voor de kleur Powerful. Ook hadden ze van dit setje nog wat roodtinten, maar die neigden meer naar bruin en vond ik niet mooi voor de zomer.Nu de swatches! Dit is hoe de lipstick op mijn huid pakt. Een prachtige roze kleur die wel wat meer lef heeft. Ook de lipgloss heb ik erboven geswatcht, en die zie je erboven, Het is een doorzichtige glossy met mooie roze en zilveren glinstertjes. Echt super mooi en ideaal ook om te kunnen combineren met elkaar!Dit is hoe de lipstick mij staat; Ik hou ervan! Het is een prachtige hardroze kleur op mijn lippen. Hier heb ik enkel de lipstick opgedaan omdat ik niet zo van de lipgloss ben, haha!Ik kocht dit setje bij Ici Paris voor €23,95. En dan krijg je een full-time lipstick en een gloss!

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

  1. Erg mooie kleur! Het setje is ook enorm handig, zo kun je kiezen om ook eens met en zonder lipglos te doen.

    Topie revieuw weer!

    Xx iza

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben oook niet van de gloss, maar als het in zo'n setje is, is het wel leuk! De kleur is super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook