Posted by / woensdag 17 juni 2015 / 5 Comments /

Picture Sharmaine's Life #4


Vandaag neem ik jullie weer een dagje mee in mijn leventje. Dit omdat het alweer een tijdje geleden is dat ik een PSL heb geschreven. Lees je mee ?
Mijn wekker ging weer eens , het zal niet, om 5.45. Ik moet natuurlijk weer aan het werk als zuster in het verpleeghuis dus dat betekend vroeg uit de veren! Ik maakte mijn ontbijt en had een boterham met runder rookvlees en een fles water. Ik zweer hier echt enorm bij. Zonder mijn flesje kan ik niet leven of zo. Oké dat klinkt overdreven, maar het helpt me wel om genoeg te drinken gedurende de dag.


Ik was weer mooi op tijd op mijn werk. Om 7.04 om precies te zijn. En dat terwijl ik officieel pas om 7.30 hoef te beginnen. Kon ik mooi nog even een kopje koffie nemen.


In de ochtend heb ik niet veel vast kunnen leggen omdat ik natuurlijk te maken heb met de privacy van mijn collega's en ook van de bewoners. Maar om 11.30 was ik klaar met werken en bleef ik nog even lunchen. Ik nam een pistolet met filet american en een ei. Ook wat peper erop om het af te maken. Echt heerlijk!


Rond 12.00 ging ik met de bus naar huis. En wat is dan lekkerder dan een lolly? Juist, niets haha! Grapje, die lolly's moeten gewoon op. Dus ik trakteer mezelf er elke keer eentje als ik naar huis toe ga.

En dan komt het leukste gedeelte van mijn dag; het thuis zijn! Heerlijk vind ik dat om nog lekker de hele middag alleen te kunnen vertoeven in huis. Ik maakte een kleine To Do-List en werkte deze stapsgewijs af. Heerlijk gevoel geeft dat als je al die dingen dan af hebt. Ook al was " Orange Is The New Black" kijken natuurlijk geen levensbehoefte haha!


Ik was vergeten dat ik die dag nog geen fruit op had dus besloot ik zo rond een uur of 16.00 even mijn stuk fruit voor die dag te eten; een lekker appeltje! Goed voor de pietamientjes!


Rond 18.15 begon ik met koken. Dit deed ik uiteraard met een gezellig muziekje op. We aten bami met een salade. Alleen was ik natuurlijk weer te hongerig om er eerst geduldig een fotootje van te maken, dus heb ik die helaas niet. Het smaakte wel enorm lekker. Ik besef me ook echt weer enorm goed dat alle etentjes, en gezelligheid zijn tol weer heeft geeist van mij. Ik ben weer flink aangekomen en daar baal ik zo ontzettend van! Het is gewoon werkelijk waar zo vervelend om constant zo op je eten te moeten letten, wetende dat als je er alleen al naar kijkt er alweer een kilo aan zit. Dat gevoel maar mij soms wel een beetje machteloos en verdrietig. Maar geef ik niet op! Ik ga er gewoon weer voor.


Omdat ik dit punt weer besefte na het avondeten vond ik dat ik mezelf even goed moest verwennen. Ik hield een enorme Me-Time en daar heb ik echt ontzettend van genoten. Heerlijk!


Wat kan er bij een Ultieme Me-Timeniet ontbreken? JUIST! Mijn geliefde Yankee Candle. Vandaag brand ik een USA editie; Cotton Candy. Een geur die doet denken aan suikerspinnen. Yum! Hij rook niet enorm sterk vond ik, maar genoeg om niet misselijk van de zoete geur te worden, perfect voor mij dus!

Zo rond 22.30 ben ik lekker naar bed gegaan. ik was echt moe van mijn dag en weet dat ik de dag erna ook weer om 5.45 op moet staan dus kan ik mijn nachtrust wel gebruiken.

Ik hoop dat je het weer een leuke PSL vond!

Liefs,
SharmaineShare This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. Leuke foto's schat! Die kaars lijkt me heerlijk x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hij is super lekker, maar niet te sterk! Dus opzicht wel goed te doen haha

   Verwijderen
 2. T was weer leuk om te lezen! En die Yankee Candle in de geur cotton candy (ik kwijl nog net niet haha)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Je kunt deze as we speak in de UK bestellen he.... oeps :p

   Verwijderen
 3. Hoe blijf je het toch doen telkens zo vroeg je wekker.. you go girl <3
  nu heb ik zin in filet american!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook