Posted by / vrijdag 19 juni 2015 / 3 Comments /

MAC • Creme Cup


Het is een van mijn favoriete kleurtjes van mijn MAC lipstick collectie en toch heb ik hem nog nooit aan jullie laten zien. Vandaag zie je de lipstick Creme Cup verschijnen. Kijk je mee?Zoals ik al zei is Creme Cup echt een van mijn favoriete kleurtjes. Het is een kleur die je eigenlijk op een daily bais kan dragen, lekker casual en toch elegant.

Creme Cup is een cremeren lipstick. Dat wil zeggen dat het een hele romige lipstick is die gemakkelijk aan te brengen is en als het ware over de lippen glijdt. Ook voedt het de lippen meer.


De kleur van Creme Cup zal ik omschrijven als een beige roze tint. Het zit er een beetje tussenin. Dat is ook de reden waarom ik hem zo fijn vind om te dragen. Het is zo een mooie kleur! Elke dag als ik naar mijn werk ga gebruik ik vaak deze lipstick;het ziet er verzorgd en netjes uit en toch schrikt het (in mijn geval de bewoners) niet af.

De lipstick kost €19 en is te koop bij diverse MAC counters. Wat vind jij van deze lipstick?

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook