Posted by / maandag 29 juni 2015 / 3 Comments /

MAC • Coral Bliss


Weer eens een lekkere MAC swatch, wie wordt daar nou niet vrolijk van? Nou ik in ieder geval wel en vandaag heb ik een geweldig zomers kleurtje voor jullie om te gaan swatchen.

Het gaat dit keer om de kleur Coral Bliss.  Een pretty kleurtje die in de klassieke omhulsel zit die wel allemaal wel van MAC kennen denk ik; de prachtige zwarte omhulsel welke echt een klassieke en elegante uitstraling geeft in mijn ogen.

Coral Bliss is een kleur die je eigenlijk op een daily bais kan dragen, lekker casual en toch elegant. Op de website van MAC Cosmetics wordt gesproken over een licht koraalroze kleur.


Coral Bliss is een lipstick met een cremesheen finish.  Dat wil zeggen dat het een hele romige lipstick is die gemakkelijk aan te brengen is en als het ware over de lippen glijdt. Ook voedt het de lippen meer.


De kleur van Coral Bliss zal ik omschrijven als een koraal perzik kleur. Ook zie ik wel een beetje het rozige erin terugg hoor. Dat maakt deze lipstick ook zo fantastisch en veelzijdig! Dat is ook de reden waarom ik hem zo fijn vind om te dragen. Het is zo een mooie kleur!


Dit is hoe de kleur er bij mij uitziet. Even wat lipselfies, haha! De kleur is echt zo mooi en zomers! Vind hem fantastisch. Hij maakt mijn gezicht ook niet flets of iets, dus echt een geweldig kleurtje!

De lipstick kost €19 en is te koop bij diverse MAC counters. Wat vind jij van deze lipstick?

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook