Posted by / woensdag 10 juni 2015 / 5 Comments /

KIKO • Tri-bal Soul Baked Blush in 01 Deluxe Coral

Vandaag heb ik weer een swatch artikel voor jullie. En wel van een blus die een hele tijd geleden al besteld had bij KIKO. Vandaag ga ik hem toch echt eens aan jullie laten zien, werd wel tijd he?! Lees je mee?





De bush waar ik het over heb is de Tri-bal Soul Baked Blush in de kleur 01 Dekluxe Coral. Het is zoals de naam al zegt een Baked Blush, dus een gebakken blush.



De bush valt onder de collectie van Modern Tribes en hierdoor zit de blush in een fantastische houten verpakking. Het ziet er robuust uit en dat vind ik persoonlijk echt geweldig! Hierdoor valt de blush ook echt op. Ook zit er een spiegeltje in waardoor je je blush ook onderweg kan bijwerken. 

Hier is de blush. Een prachtige blush met drie verschillende kleuren die je allemaal apart kunt gebruiken om de teint van het gezicht te egaliseren, maar ook kunt mengen met elkaar voor een stralende finish. Je kunt dus verschillende opties open houden en dat bevalt me wel eerlijk gezegd. 

Hier nog even een look van de blush wanneer je er van bovenaf opkijkt. Mooie ware perzikkleur, een warme oudroze kleur en een beetje een huidskleur zitten in de blush. Samen mengen ze tot een beeldige koraalkleur. 

Dit is hoe de blush mij staat. Op de rechterfoto draag ik nog geen blush en op de linkerfoto heb ik alle drie de kleuren door elkaar gemengd en aangebracht. Ik vind de blush echt prachtig! Hij geeft een super mooie natuurlijke look en hij brengt ook fijn aan. 
Ik bestelde deze blush op de website van KIKO en koste €14,90.
Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. Wauw, Kiko heeft toch prachtige producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was aan het wachten op de revieuw hiervan. Wauw okee nu ben ik overgehaald.
  Deze blush van kiko lijkt me geweldig!

  De verpaking ziet ook echt leuk uit

  Super revieuw weer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je lieve berichtje meid <3 ! Waardeer ik enorm xx

   Verwijderen

Hi There!



Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!





Zoeken

Social Media

      





Facebook