Posted by / maandag 1 juni 2015 / 2 Comments / ,

Favorieten • Mei 2015


De maand mei is weer voorbij. Een maand waarbij ik eigenlijk niet veel nieuwe dingen heb kunnen testen omdat ik gewoon bizar druk was met werken. Toch het ik een paar pareltjes ontdekt die ik graag met jullie wil delen.
Village Candle - African Safari
Over deze kaars heb ik een review geschreven. Ik ben er echt enorm van indruk en alle redenen daartoe kun je teruglezen in het artikel natuurlijk. Maar de geur is echt fe-no-me-naal! Tonka en cederhout, heerlijk warm en ik ben echt verliefd. Zoals je kunt zien is deze kaars ook echt veel gebrand al de afgelopen weken. En dan te bedenken dat ik deze kaars pas 16 mei binnen kreeg haha! Ik kocht deze kaars voor €22,95 bij Kadoshop de Duizendpoot. 


Treacle Moon - That Vanilla Moment
Mijn eerste aankoop van dit merk was een meloengeur. Maar sindsdien ben ik echt verkocht. Wat een fijne en betaalbare showergels zijn dit! En de geur van vanille is echt om op te eten! Ik vind hem een beetje lijken op de cupcake showergel van Philosophy, alleen kost deze bij de Albert Heijn XL maar €4,95! Voor die prijs krijg je een fles van 500ml.


Yankee Candle - Garden Sweet Pea
Natuurlijk kon mijn geliefde Yankee Candle ook niet achterblijven. In de maand mei heb ik vaak deze jar gebrand op mijn slaapkamer. Een heerlijke bloemen die mij echt aan de eerste frisse lentedagen doet denken. Ik hou niet zozeer van extreme bloemengeuren, maar deze vind ik echt heerlijk! Mijn medium jar kost €22,95 bij Yankee Plaza.


Yankee Candle Fireside Treats
Dit is niet echt een lente-ish geurtje, maar aangezien het weer er ook vaak niet naar was dus zeker erg geliefd! De geur doet mij denken aan een open kampvuur waarbij je lekker marshmellows aan het branden bent, haha! Vroeger deed ik dat altijd toen ik op de camping stond bij een vuurkorf. Echt super gezellig en lekker. Daarom vind ik deze geur ook echt fantastisch. De large jar kocht ik bij Yankee Plaza voor €27,95.

Muziek
Ik heb ook weer een aantal liedjes grijsgedraaid de afgelopen maand. Ik zal wederom weer even de youtube filmpjes hieronder plaatsen.


Bob Marley - Natty Dread


Samantha J - Tight Skirt Da Bom Remix


Kygo - Stole The Show

Dit waren weer mijn favorieten van de afgelopen maand. Hopelijk vond je het weer leuk om te lezen <3

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags : ,

2 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook