Posted by / woensdag 24 juni 2015 / 2 Comments /

ESSIE • Sunset Sneaks


Onlangs was ik weer even bij de Etos en toen dacht ik de nieuwe collectie van Essie te spotten. Helemaal zeker ben ik niet, omdat mijn Etos echt één grote bende is en alles door elkaar ligt, haha! Ik kocht een nieuw nagellakje waar ik spontaan dol op werd. Vandaag laat ik jullie deze zien! Kijk je mee?


Het gaat om het Essie lakje in de kleur Sunset Sneaks.  Voor mij komt deze kleur over als een fellere rode kleur die ook iets oranje in zich heeft. Werkelijk prachtig. 

Zoals bij elke nagellak van Essie heeft Sunset Sneaks een mooi doorschijnend flesje met de klassieke witte dop. Ook staat er altijd een stickertje op de dop met daarop de naam. Echt super handig als je een flinke stash hebt; scheelt echt zoeken! 


Ook het kwastje van Essie lakjes vind ik persoonlijk erg fijn; de kwast is vrij breed waardoor de lak egaal over je nagel verspreidt wordt en je vaak in 1x een prachtige dekking krijgt zonder dat het gaat strepen. Sunset Sneaks is een super mooi lakje. De kleur is op de nagels rood oranje en geeft echt dat beetje "uhmpf". Heerlijk om te gebruiken als het mooi weer is en je een lekker zomers kleurtje hebt gekregen op je huid zodat de kleur echt van je nagels af kan knallen. Ik vind het echt een super toffe kleur en ben blij dat ik deze aan mijn collectie heb toegevoegd!

Essie Sunset Sneaks is te koop in fillialen van Etos en kost €9,99. 

Wat vind jij van deze nagellak?

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk vrolijk kleurtje is het! De nagellakjes van Essie vind ik sowieso altijd erg fijn! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh, dit is een heel vrolijk kleurtje!
    De witte stickertjes zijn inderdaad ideaal met een grote stash
    Leuk je nieuwe header trouwens, valt lekker op hihi

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook