Posted by / woensdag 20 mei 2015 / 14 Comments /

Yankee Candle • Bestelling bij Yankee Direct


Een week geleden was ik even op de website van Yankee Direct en zag dat zij een actie hadden. 1 Large jar en de tweede Large jar met 50% korting! Ik bestelde 4 jars en die laat ik vandaag aan jullie zien!


Ik heb dus vier geuren besteld. Twee ervan kende ik al, en had ik al, maar besloot dat ik hier toch echt wel een backup van wilde hebben. Daarom begin ik ook eerst met deze geuren, waarna ik de nieuwe pareltjes laat zien.Large jar Red Velvet
Ik denk dat ik dit niet eens meer hoef uit te leggen. Ik vind deze geur gewoon echt heerlijk! Nu heb ik twee large en één medium jar hiervan en nog wat tarts. De geur van Red Velvet ruikt naar bruine suiker met slagroom. Daarnaast ruik je ook een echte cake/gebakgeur. Heerlijk dus!

Op de website van Yankee Direct wordt de geur als volgt omschreven:
"Yankee Candle Red Velvet Large Jar- A most decadent creation of creamy frosting atop moist cake and a touch of brown sugar. So very sweet!"Large jar Golden Sands
Ook een echt pareltje die al enorm lang op mijn verlanglijstje stond. Toen ik hem eenmaal binnen had werd ik meteen verliefd op deze liefdevolle en warme geur en moest ik hier een tweede jar van hebben. 

Op de website van Yankee Direct wordt de geur als volgt omschreven:
"Yankee Candle Golden Sands-Your private beach awaits, where time pauses in soft breezes of soothing sandalwood, luminous orange flower and warm tonka beans"

De geur van sandelhout en tonka is precies hetgeen waardoor ik het heerlijk warm vind ruiken. Ook mijn moeder vind deze geuren erg lekker, dus kan ik haar ook een jar geven. Large jar Coconut Bay
Deze geur kocht ik omdat ik er veel goede verhalen over heb gehoord en ik de geur van kokos ook zeker kan waarderen.

Op de website van Yankee Direct wordt de geur als volgt omschreven:
"Yankee Candle Coconut Bay Large Jar- Intoxicating scent of wind swept palms and coconut milk."Large jar Tahitian Tiare Flower
Van deze geur heb ik al eens een votive geprobeerd en die vond ik echt super lekker ruiken. Ik heb hier ook wat waxtarts nog van, maar wilde stiekem toch ook echt de jar candle. Dus met deze actie nam ik ook deze gewoon mee. 

Op de website van Yankee Direct wordt hier het volgende over geschreven:
"LIMITED EDITION JAR- back for a limited time only! (Large jar only) Reminiscent of sweet gardenias . . . love blooms in the hypnotic fragrance of this snowy white flower." Nu ik dit zo zie ben ik echt enorm blij dat ik deze heb; het is dus echt een pareltje om te hebben! Daar wordt ik al blij van, maar natuurlijk ook van de geur; hij is zo enorm lekker als ik hem koud ruik. 

Ik kocht deze jars dus niet in Nederland, maar heb ze besteld uit de UK. Op de site van Yankee Direct kun je alle voorwaarden zien. Deze actie is alleen niet meer geldig. De verzendkosten zijn in verhouding met andere webshops ook laag (£5,99). Dus dat is ook echt een voordeel. 

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

14 opmerkingen:

 1. Die coconut bay lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die is ook wel echt lekker! Heb het nog niet gebrand, maar ga hem binnenkort maar eens testen

   Verwijderen
 2. Wat lijken mij dit ook weer heerlijk geuren zeg. Ik vind je verzameling gaaf en begrijp het ook wel want Yankee Candle heeft echt heerlijke geuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Binnenkort komt er een filmpje online met mijn hele collectie jars ahha

   Verwijderen
 3. Wauw coconut bay en golden sands lijke me echt heerlijk. Ben bang dat ik toch maar weer eens besteling moet plaatsen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat word ik toch altijd hebberig en jaloers van zulke artikeltjes 😊🙈

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeeh, ben erg benieuwd naar Golden Sands!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die is echt wel lekker warm hoor. Tonka en Sandelhout. Heerlijk!

   Verwijderen
 6. Mmm lekkere geurtjes heb je gekocht! Echte classics die moeilijk te vinden (zullen) zijn ;-)
  Jars van YC koop ik momenteel niet meer, ik probeer namelijk Village Candle uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja daar heb ik nu ook een jar van gebrand. Staat ook een review over. Echt super merk!

   Verwijderen
 7. Reacties
  1. Die heb ik nog niet gebrand. Maar wil er best een review over maken hoor als je wil?

   Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook