Posted by / vrijdag 8 mei 2015 / 6 Comments /

Rituals • Mandi Lulur Body Scrub


Vandaag weer eens een review voor jullie. Onlangs was ik bij de Rituals hier in mijn woonplaats en kwam de verkoopster met een nieuwe geur aan. Ik rook deze en was gelijk verkocht. Hier dus meer over!
De bodyscrub die ik kocht heet de Mandi Lulur Body Scrub. Het bevat de exotische geur van Frangipani en de verzorgende werking van rijstmelk. De pot bevat 375gr aan scrub en de geur? oh hemeltje lief wat lekker!

Ook vind ik het mooi hoe de scrub verpakt is. Er is gewoon net even wat meer aandacht aan besteed en het straalt hierdoor wel wat meer luxe uit vind ik. Vaak is het bij Rituals zo dat je gewoon een pot meeneemt en that's it. Dus stiekem bracht de verpakking mij ook meer in de verleiding om deze scrub te gaan proberen.


De substantie van de scrub is best wel grof, en ik hou daar persoonlijk wel van. Dit omdat ik dan het gevoel heb dat ik echt even goed mijn huid kan scrubben onder de douche en ik niet zo enorm veel product nodig heb om het gewenste effect te bereiken.


Ik gebruik de scrub natuurlijk zoals ik eerder al zei onder de douche. Ik draai dan even de kraan dicht en haal overtollig water van mijn lichaam af. Dan scrub ik mij van top tot teen en wanneer ik klaar ben draai ik de kraan weer aan om mij af te spoelen. Ik scrub mijn lichaam ongeveer 2x per week, als je het te vaak gaat doen beschadig je je huid alleen maar.

Wat ik ook enorm fijn vind aan deze scrub is dat er superduper veel verzorgende olie in het product zit! Wanneer ik mijn lichaam heb gescrubd hoef ik vervolgens geen body lotion of body bitter meer te gebruiken omdat mijn huid echt enorm goed gevoed is. Wel moet je oppassen in de badkamer; de vloer kan door de olie glad worden dus pas op! Huppel dus niet zo elegant mogelijk de douchecabine uit, anders glij je dus door , haha!


Mijn conclusie; de Rituals heeft een heerlijke nieuwe lijn op de markt gebracht waar ik ook zeker meer van wil hebben! Geweldige geur, prachtige verpakking en de prijs is gewoon hetzelfde als bij de rest. Ik kocht deze scrub namelijk voor €19,50 bij de Rituals in Amsterdam Noord.

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. Dit lijkt me een hele fijne scrub! Ben benieuwd naar de geur.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een fijne scrub! Ik kende de scrub zelf niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Over het algemeen ben ik al fan van Rituals. Ik kende deze nieuwe lijn niet maar lijkt me wel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een prachtige verpakking, fancy fancy.
  ik kende deze helemaal niet maar lijkt me erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt erg goed, ik ga hem zeker is een keer bekijken als ik in de rituals ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt heerlijk! Ben benieuwd naar de geur

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook