Posted by / maandag 18 mei 2015 / 12 Comments /

Picture Sharmaine's Life #3


Vandaag is het weer eens tijd om jullie een kijkje te nemen in mijn leventje. En dit keer laat ik wel een hele leuke dag zien; ik werd namelijk 24 op 16 mei! jaja, ik word al een oude doos! haha. Neem je een kijkje wat ik allemaal heb meegemaakt?


Mijn dag begon gewoon relaxt. Mijn wekkertje liep wederom gewoon weer af om 5.45 want ik had een volle dagdienst in de zorg. Ik had een ontbijtje gemaakt (maar blijkbaar werd ik pas wakker toen ik mijn boterhammetjes op had) maar de juice is wel vastgelegd! lol.


Om 6.40 was het tijd om in de bus te gaan zitten. En om 7.00 was ik alweer aanwezig op het werk. Ik had gebak meegenomen voor mijn collega's en slagroomsoesjes voor de bewoners. Dit deed ik omdat dan iedereen het gewoon kon eten. Er zijn namelijk bewoners die gemalen eten hebben en kunnen ze wel zoiets zachts als een slagroomsoesje eten.


Uiteraard werd ik bedolven onder de kusjes en knuffels van mijn collega's, en zelfs ook van de bewoners! (lekker ook zo op je wang; smak zoentjes zonder gebit in haha!). Om 10.00 zijn we gezellig met zen allen aan de koffie gegaan (lees; shar had gewoon water), maar daar kon natuurlijk geen stukje gebak bij ontbreken!


De middag ben ik stiekem een beetje nalatig geweest, heb voornamelijk gewoon genoten van alle appjes, Facebook berichten en telefoontjes. Daardoor vergat ik dus even mijn lunch vast te leggen. Ik at een pistolet filet american met een gekookt eitje. Heerlijk! Om 16.00 was ik klaar met werken en kon ik lekker naar huis in mijn busje.


Toen ik thuiskwam hebben mijn ouders staan te zingen voor me. Echt super lief haha! Daarna heb ik nog wat post opengemaakt en kreeg ik een lief kaartje van mijn oom en tante uit Brabant en van mijn lieve vriendinnetje Renee <3. Zo ontzettend lief en attent dat er mensen de tijd nog nemen om een kaartje sturen, voelde me echt super geliefd.


Maar ook opoe is een jaartje ouder, dus heb ik even lekker op de bank een tukje gedaan, haha! Heerlijk even onder een dekentje. Ook kreeg ik nog wat presentjes. Door mijn ouders was ik al enorm verwend met een nieuw bed, maar kreeg ook nog een nieuwe ochtendjas. Ook kreeg ik nog een pakketje van een webshop met mijn eerste Village Candle!


Het is tijd om mij klaar te gaan maken voor het etentje. Maar altijd weer dezelfde crisis: wat moet je aan?! Uiteindelijk ging ik voor mijn geliefde zwarte jurkje, met legging en stoere boots haha!


Omdat wij natuurlijk in Amsterdam wonen is het gewoon het makkelijkste om lekker op het fietsje te stappen. Ik had luxe en mocht gewoon bij mijn vader achterop. Mijn vader fietst echt als een volslagen malloot dus die fiets gaat alle kanten op. Maar ik heb toch een wiebelige foto kunnen maken haha!


We gingen namelijk eten bij Sumo! Mijn ouders hebben hier nog nooit gegeten en vooral mijn moeder was ietwat sceptisch. Maar ik verheugde me hier al serieus de hele dag op.


Al met al hebben we echt heerlijk getafeld en gegeten. Ik hoorde bij elke hap mijn ouders beiden zeggen " jeetje dit is echt lekker!" of "heerlijk!" dus mijn missie is ook weer geslaagd. Ik heb echt heerlijk (lees; teveel) gegeten en we waren om een uur of 23.15 thuis.


Tot slot heb ik nog met mijn vader een docu gekeken over Bob Marley. was echt super in elkaar gezet. Ik ging om half 1 slapen en ik voelde me helemaal verwend en voldaan. Iedereen enorm bedankt die de tijd heeft genomen om mij te feliciteren. Voor jullie allemaal een dikke kus!


Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

12 opmerkingen:

 1. Dat klinkt als een erg leuke dag!
  weer een leuke blogpost hoor!

  ik heb altijd al susi willen proberen maar weet niet of ik het ga lusten haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel meis. Ja als je van vis houdt zal je het vast wel lusten :) xxx

   Verwijderen
  2. Dan moet ik het toch echt eens proberen!

   Dankjeexxx

   Verwijderen
 2. Hahaha, smakzoentjes zonder gebit. Ondanks dat je toch moest werken klinkt het als een geweldige verjaardag. Mooi dat je genoten hebt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat gebakje ziet er heerlijk uit!! haha. Ga er zelf ook maar een stukje taart bij pakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet eruit als een goede dag mop! Alleen een beetje jammer van de sushi-foto want nu heb ik trek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een leuke dag! Zo leuk he, nog kaartjes krijgen! Die linker heb ik in januari ook gekregen hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hé en mijn leuke pakketje dan? (ondanks dat die niet perse voor je verjaardag was hihi)
  volgende keer kom ik persoonlijk een stukje taart halen ^^ en wat super lief dat je mams en paps voor je stonden te zingen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja oke, dat was inderdaad een pré verjaardag momentje. Daar heb je gelijk in. Was ik ook echt enorm door verrast! <3

   Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook