Posted by / woensdag 13 mei 2015 / 2 Comments /

Makeup Academy (MUA) • Summer Collection 2015


Vandaag heb ik een keer een sneek preview voor jullie. De nieuwste collectie van MUA die eraan gaat komen! Het gaat om de zomer items die vanaf 18 mei verkrijgbaar zullen zijn in geselecteerde filialen van de (het?) Kruidvat. Lees je mee?Zoals ik al zei is het de zomer collecte van 2015. In totaal komen er 4 typen make-up producten uit die ik jullie nu al ga laten zien!


MUA Spring Break palette €5,99
Spring de lente in met het nieuwste palette van MUA in Spring Break! Dit palette bevat een mix van neutrale, roze en zachtgroene tinten die je een frisse ooglook geven.
Ik vind het zelf een super mooi palette en zal voor mij persoonlijk een mooie aanvulling zijn op mijn oogschaduwpalettes.MUA Sweet Sheen Lipbalm €3,49
In totaal komt MUA met 6 getinte lippenbalsems uit in deze collectie! De kleuren bestaan uit hydraterende balsems, terwijl ze ook een subtiele glans geven aan de lippen. Zelf ben ik het meest benieuwd naar de pigmentatie en in hoeverre de lipbalm kleur afgeeft op de lippen.
Verkrijgbaar in de kleuren: Rouge Rumba, Peach Dream, French Violet, Coral Reef, Cherry Bomb en Pink Lily.


MUA Pro Brow Devine €3,49
Brow Devine is als een mascara voor je wenkbrauwen. Het geeft ze een prachtige kleur en tegelijkertijd brengt het ook je wenkbrauwen in model. Verkrijgbaar in de kleuren Fair, Medium en Dark.

Dat zijn de nieuwste items die MUA in de schappen gaat leggen! Vanaf 18 mei zijn ze bij geselecteerde filialen van de (het?) Kruidvat beschikbaar.

Ga jij iets proberen van deze collectie?

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook