Posted by / zaterdag 16 mei 2015 / 6 Comments /

It's My Birthday!


Vandaag is het zover; ik ga mijn 25e levensjaar in! Oftewel; vandaag ben ik 24 lentes jong geworden! 
Elk jaar weer krijg ik van mijn moeder het gehele bevallingsverhaal te horen en ook dat zij zich (net zoals mij vader overigens) steeds ouder begint te voelen, puur door mijn leeftijd. De jaren vliegen voorbij. Ik ga in ieder geval enorm van mijn dag genieten en de Picture Sharmaine's Life (the birthday editie) verschijnt maandag op de blog. Fijne dag allemaal.

Dikke kus,
Sharmaine 
Share This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne en mooie dag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet van je verjaardag! Ondanks het nare weer.. bah! Gefeliciteerd <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sandra Valkenburg16 mei 2015 om 13:36

  Gefeliciteerd!! Maak er een super gezellige dag van. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je verjaardag! Een hele fijne, gezellige dag vandaag.. Veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd en een fijne dag!
  Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook