Posted by / vrijdag 1 mei 2015 / 14 Comments / ,

Favorieten • April 2015


De maand april is alweer voorbij dus dat betekend; tijd voor een nieuwe favorieten van de maand artikel! Dit artikel bevat al mijn favoriete producten/muziek van de afgelopen maand. Lees je mee?Yankee Candle Pain au Raisin
Deze geur is net vers van de pers, maar nu al groot favoriet! De geur is echt hemels, als een koffiebroodje. De geur heb ik nu nog in een waxtart en een small jar, maar denk wel dat hier een large jaar van gaat komen omdat ik hem zo lekker vind! Mijn small jar kost €13,30 en komt bij Yankee Plaza vandaan.Hema Soft Matt Lipbalm in 03
Deze lipbalm is zo ontzettend fijn! Het staat nog op de planning om te gaan reviewen, maar oh, topproduct! Het blijft lekker lang zitten en het is ideaal als je niet om de haverklap je lipstick wil bijwerken. Ook is het product heel romig als je het aanbrengt en voedt het de lippen ook nog. Het lijkt meer op een soort lipstain vind ik. De Soft Matt Lipbalm is in diverse varianten verkrijgbaar en kost €3,50 per stuk.Yankee Candle Beach Holiday
Deze geur is amazinggggg! Ik hou persoonlijk erg van frissere geuren, dus deze past echt perfect in mijn straatje. Ik probeerde hier een waxtart van uit en was gelijk verkocht. Hier moet ik gewoon een Large jar van hebben! Maar dan moet ik eerst even wachten tot mijn anderen Large jars wat in minderheid zijn gebracht, haha! (issues)Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 08
Hoe kon het ook anders dat deze in de favorieten van de maand terecht zou komen. Mijn eerste YSL lipstick! Ik schreef al een artikel over deze lipstick die je hier kunt teruglezen, maar deze lipstick heb ik werkelijk bijna elke dag gedragen. Het is een prachtige my-lips-but-better kleurtje en ben er echt enorm blij mee! Ik kocht de Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 08 lipstick bij de Ici Paris XL en kost €34,51 (als je een klantenkaart hebt €31,06).

Mijn favoriete muzieknummers van de afgelopen maand zal ik dit keer lekker meteen laten horen door middel van Youtube filmpjes. Scheelt je in ieder geval zoeken als je interesse hebt!

Kygo ft Conrad - Firestone
Omarion ft Chris Brown - Post to be


Mark Ronson ft Bruno Mars - Uptown Funk


Charass - Tinini Tanana


Dat waren weer al mijn favorieten van de afgelopen maand. Heb jij zelf ook ultieme favorieten van deze maand? Laat het me weten in de reacties!

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags : ,

14 opmerkingen:

 1. Leuk review weer Sharmaine! Die pain au raisin is inderdaad heeeerlijk, ik heb er een waxtarts van maar wil ook graag een jar van :-) die beach holiday ken ik nog niet! Maar wil hem zeker ook wel eens gaan proberen! Fijne dag! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel schetzie <3 Ja beach holiday is zo lekker fris! Echt lekker voor de zomer .

   Verwijderen
 2. Precies de liedjes die jij beschrijft, waren ook mijn lievelingsnummers van deze nummer! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. *maand bedoelde ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ken je ook years and years? Vind je vast ook leuk. De hema lipbalms zijn ook mijn favoriet! De fluïd lipsticks zijn ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die Hema lipbalm heb ik ook en hijs geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben heel erg benieuwd naar die Hema soft matt lipbalm, ik hoor er iedereen over. Misschien toch maar halen. Die koffiebroodjes yankee candle lijkt mij heerlijk maar voor deze tijd lijkt mij beach holiday echt geweldig, lijkt mij lekker zomers, ik denk dat ik binnenkort bij jou langs kom in plaats van dat ik naar yankee plaza ga, want dan zie ik jou en kan ik aan al jouw honderden yankee candles ruiken, hahahah <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ieeew ik heb eergister die beach holiday geroken en vond die zó vies. Die rozijnen broodjes geur vond ik wel hemels maar was te gierig om de kaars te kopen ghehe

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook