Posted by / vrijdag 29 mei 2015 / 2 Comments /

Bath & Body Works - Peach Bellini


Onlangs kocht ik wat Bath & Body Works kaarsen en dacht; dit vraagt weer om een review. Wat vind ik van de geur Peach Bellini? Je leest het hier..

Ten eerste; ik kocht mijn kaars online bij Chique Cosmetique. Dus eigenlijk kocht ik deze kaars op de gok. Wanneer ik mijn bestelling plaatste was ik als een kind zo blij en de volgende dag ontving ik direct mijn pakket. Dat is echt een hele fijne en snelle service! 
Hier is de geur Peach Bellini. Een super lief en frisse uitstraling zoals de jar heeft spreekt mij echt wel aan. Het doet mij denken aan de zomer. 

Op de website van Bath & Body Works wordt de geur als volgt omschreven:
"A shimmering blend of white peach, sweet orange peel, yellow mandarin & jasmine with a pop of sweet blackcurrant"

Dus als ik het even vrij vertaal is de geur Peach Bellini een combinatie van witte perziken, sinaasappelschil, mandarijn en jasmijn. En om het af te maken nog een vleugje zwarte bessen. Dit klinkt al gelijk een heel stuk tropische moet ik zeggen! Wanneer ik de kaars koud ruik (zonder aan te steken) heeft uiteraard de perzik geur de overhand. Maar toch blijf ik het een soort - zomerse limonade geur -vinden. Ik hou daar persoonlijk echt enorm van! Ik krijg ook gelijk het vakantie gevoel ook al zegt het weer (en werkrooster) op dit moment iets anders, lol. De kaars poolt enorm snel. Dat komt natuurlijk doordat er 3 wicks in zitten. Dit zorgt voor een snelle en gelijkmatige branding en heb je binnen ongeveer 1/1,5 uur een complete waxpool. Ideaal vind ik dat! Dan kun je tenminste ook een kaars branden wanneer je even wat minder tijd hebt. 

De geur die van de brandende kaars afkomt is echt hemels! Ik ruik sterk de combinatie van perzik en sinaasappel. Met een vleugje zoetheid en lijkt het net alsof je heerlijke limonade aan het branden bent, haha! Heerlijk geurtje voor de mooie zonnige dagen en natuurlijk voor in de zomermaanden.

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. drie wicks is sowieso ideaal! De geur lijkt me heel fijn en hallooo de verpakking alleen al is leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind zulke jars altijd super handig! De geur klinkt ook erg lekker!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook