Posted by / maandag 20 april 2015 / 9 Comments /

Yves Saint Laurent • Rouge Volupté Shine 08


Vandaag wil ik mijn allernieuwste lipstick aan jullie laten zien. Het is een prachtige lipstick, alleen geen budget. Ik ga het vandaag hebben over mijn Yves Saint Laurent lipstick van de Rouge Volupté collectie in de kleur 08. Lees je mee?
Ik hoef niet in herhaling te vallen maar ik doe het gewoon toch. Omdat het kan. Ik bespreek vandaag de lipstick met de langste naam ever. Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 08. Ik snap wel dat de kleuren enkel een getal bevatten, anders is het helemaal zoveel noteren, lol. Maar zonder grappen, ik twijfelde al enorm lang of ik een lipstick wilde aanschaffen die zo duur was. Maar besloot mezelf toch met dit exemplaar te verwennen! 


De lipstick zit in een gouden verpakking en dat matcht bij de gouden omhulsel van de lipstick zelf. Wat een pretty! Het is dat ik weet hoeveel de lipstick kost, anders had ik het omhulsel waarschijnlijk wel een beetje te kitcherig gevonden, daar ben ik wel eerlijk in. Wat ik wel super mooi vind is het YSL logo die in de lipstick uitgesneden is als het ware. 


De lipstick zelf is schuin afgesneden waardoor het mij ideaal leek om makkelijk en geleidelijk de lipstick aan te kunnen brengen. Wat me wel opvalt is dat de kleur donkerder oogt in de omhulsel zeugma. Dus het daadwerkelijke product lijkt donkerder te zijn dan de "kleurswatch" die te zien is die  op de omhulsel zit. Begrijpen we elkaar? haha! Wanneer ik de lipstick swatch merk ik dat de textuur van de lipstick echt enorm romig is! Dus heb zeker weten wel het gevoel dat deze lipstick mijn lippen niet uit zal kunnen drogen. De kleur zelf is erg lief roze, een beetje een my-lips-but-better kleurtje! Ik ben er dol op!! Het is echt een lipstick die je elke dag kunt dragen (en voor die prijs ook zeker de bedoeling!) en vind het echt mooi! Ook zitten er subtiele shimmers in die echt veel glans geven aan de lipstick. 


Al met al ben ik echt verliefd geworden op deze lipstick en heb ik deze ook echt bijna elke dag op! Ik kocht de Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 08 lipstick bij de Ici Paris XL en kost €34,51 (als je een klantenkaart hebt €31,06). Dus dit is zeker een high end product, maar oeh, ik ben verliefd!

Wat vind jij van deze lipstick? Ik zou het lief vinden als je een reactie achterlaat. 

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

9 opmerkingen:

 1. Wat een mooi kleurtje! Staat je echt heel erg mooi! Beetje jammer van de prijs, maar hé, je krijgt er zo te zien wel wat voor terug ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleur, hij staat je echt heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauwie dit is echt een prachtige kleur van YSL en staat je echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van de huls van YSL, prachtig kleurtje. Staat je ook prachtig. Het prijskaartje vind ik wel echt een puntje, oeps.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat vond ik ook, maar soms moet je even met jezelf overleggen he... En beseffen dat je dit verdiend ahah

   Verwijderen
 5. De kleur staat je echt geweldig mooi. De huls alleen is ook echt al wauw. Pretty!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook