Posted by / woensdag 29 april 2015 / 8 Comments /

Yves Rocher • Aloe Vera Showergel


Ik ben er echt dol op; douchen. Het liefst doe ik dit twee keer per dag, en vaak gebeurd dat ook. Ik ben dan ook iemand die enorm veel showergels kan verslinden en elke geur wil gebruiken. Daarom review ik vandaag de showergel van Yves Rocher. Lees je mee?


In dit artikel review ik de showergel van Yves Rocher in de geur Aloe Vera. Ik ben echt dol op deze geur en moest dan ook natuurlijk deze showergel meenemen om te proberen. 


Dit is de flacon. Het bevat 200ml en is echt heel goed om vast te houden. Ik als ergotherapeut kijkt daar weleens naar, sporadisch, maar goed. Je hoeft in ieder geval weinig kracht te zetten om product uit de flacon te krijgen. 

Op de website van Yves Rocher wordt de showergel als volgt omschreven:
De Verfrissende douchegel met biologische aloë vera uit Mexico:

Zorgt voor een milde verkwikking van de huid.

Beschermt tegen uitdroging.

- Houdt de huid zacht en soepel."


Nou dat beloofd wat! Ik be zeker het type die zelf al de huid soepel houd door het vaak in te smeren met bodylotion en dergelijke, maar als een douchegel ervoor kan zorgen dat mijn huid ook zacht en soepel blijft, ben ik zeker een grote voorstander!


De showergel vind ik helaas niet aan mij besteed. De substantie is echt enorm waterig en de geur? Welke geur? Ik ruik er echt helemaal niets van. Niet geschoten is altijd mis, maar ben wel blij als deze showergel op is haha!

Je kunt deze showergel kopen via de webshop van Yves Rocher, of in de winkels voor €3,90. 

Liefs,
Sharmaine


Share This Post :
Tags :

8 opmerkingen:

 1. Leuk review! Ik ben zelf nooit zo enthousiast over de douchegels van yves rocher, al zien de flesjes er wel altijd heel lek uit! Ken je de luchtjes van hun? Die daarintegen zijn wel echt SUPER lekker! Groetjes maaike :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja die wil ik ook zeker nog eens gaan proberen! Wel vind ik de Manoï lijn erg lekker!

   Verwijderen
  2. Ohh deze ken ik nog niet! :-) de vanille en framboos geurtjes vind ik echt jammie

   Verwijderen
 2. Wat jammer zeg dat het tegen viel maar wel fijn dat je eerlijk je mening deelt als ik dan weer eens bestel bij YR weet ik dat ik deze niet hoef te proberen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind het tegenvallen. Ook anderen in huis vonden de douchegel niet denderen, maar geur is natuurlijk persoonlijk ;-) xx

   Verwijderen
 3. Goeie review! Helaas niet helemaal jouw ding dus, maar dat is ook goed om te vermelden! Weet ik in ieder geval dat ik deze niet moet aanschaffen haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ben altijd eerlijk over hoe ik erover denk. Kan natuurlijk voor een ander wel heerlijk zijn qua geur en werking.. Maar voor mij was het dit keer niks, haha!

   Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook