Posted by / vrijdag 10 april 2015 / No comments /

Yankee Candle • Salt Water Taffy


Ik heb het al over de White Chocolate Apple en de Cotton Candy geur gehad. Deze kwamen uit de nieuwste USA collectie en vandaag heb ik een andere voor jullie gereviewd. Het is een bekende geur dus laten we snel beginnen!Het gaat dit keer om de Salt Water Taffy. En eigenlijk hebben wij hier geen alternatief voor denk ik in Nederland. Corrigeren mag altijd hoor, ik weet tenslotte ook niet alles  haha! Ik werd gewoon verliefd op het label en wilde deze foodie/snoepie collectie compleet hebben en besloot ik deze geur te bestellen. 

Zoals ik al eerder vertelde behoort deze geur ook tot de voorjaarscollectie van Yankee Candle USA. In deze collectie zitten ook de geuren White Chocolate Apple en Cotton Candy. Beiden heb ik al gereviewd in de klinkklare links. Ook hoort de geur Windblown er volgens mij bij, maar die valt in mijn ogen buiten de boot omdat het niet zo een foody/snoepig naampje heeft als de rest haha!  


Oke, laten we gaan beginnen. Ten eerste is de kleur van de tart natuurlijk echt pure perfectie. Een mooie roze/paarse kleur waar je gelijk je tanden in wil zetten! Als ik ook alle tarts naast elkaar zet komen ze allemaal ook zo mooi uit! 


Op de website van Yankee Candle USA wordt de geur als volgt omschreven:
A seaside tradition . . . all your favorite fruit flavors and creamy vanilla all rolled into one."


Wanneer ik de geur koud ruik (dus zonder het te laten smelten) ruik ik een heerlijke snoepjesgeur. Echt onwijs lekker! Het doet me echt denken aan die Haribo snoepjes. Die beertjes zeg maar haha! Ik ben natuurlijk ook meteen mijn tart op de brander gaan leggen zodat het kon gaan smelten. In de tussentijd vergeet ik natuurlijk niet mijn label in mijn Yankee Candle Catalogus te plakken, want ja, dit doe ik nog steeds! 


De geur van de tart als deze gesmolten is echt wel oké. Ik ben niet hysterische enthousiast  De geur van vanille ruik ik persoonlijk niet, wat ik echt onwijs jammer vind aangezien vanille echt mijn all-time favoriete geur is! Ook ruikt de tart erg zuur als deze is gesmolten. Ik vind het eigenlijk iets te heftig. 

Ik heb de tarts gekocht via Ebay en komen ook uit de USA. 

Wat vind jij van deze geur?

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook