Posted by / dinsdag 7 april 2015 / 8 Comments /

Yankee Candle • Monthly Burn Challenge


Elke maand ga ik een challenge voor mezelf maken. De Monthly Burn Challenge. Iemand met zo een enorme collectie aan Yankee Candles heeft serieus struggles in het leven. Want ja; Wat brand je ?!

Eigenlijk is die antwoord heel simpel; ik brand alles. Maar van alles maar een beetje. Hierdoor blijven er vaak restanten over en komt er steeds meer bij, alleen maak ik niks op. Dat is natuurlijk enorm zonde! Want ja, mijn ruimte voor nieuwe geuren wordt steeds kleiner en kleiner, maar er blijven wel steeds meer nieuwe geuren komen!


Met die reden heb ik dus besloten om een Monthy Burn Challenge te gaan houden. Met mezelf, of wellicht met anderen die hier ook aan mee willen doen maar met andere geuren of andere dingen. Ik zal deze er in de toekomst ook in gaan houden, maar bij mij heeft het betrekking op enkel en alleen Yankee Candle

Oke, nu het echte werk. Wat zal ik eens op gaan maken deze maand? Hier volgt een lijst:
º Small Tumbler White Chocolate Mint (driekwart vol)
º Medium jar Aloe Water (nu nog driekwart vol)
º Small jar Maroccan Argan Oil ( nog half vol)
º Minstens 5 verschillende votives

 • Orchard Pear
 • Fruit Salad
 • Sandalwood
 • River Valley
 • Kiwi Berries

º Minstens 15 verschillende waxtarts

 • Cherry Blossom
 • Rainforest
 • Mango Peach Salsa
 • Evening Primrose
 • Cherry Lemonade
 • Storm Watch
 • Ocean Blossom
 • Camomile Tea
 • Beach Walk
 • Blueberry Scone
 • Red Raspberry
 • Pink Grapefruit
 • Natures Paintbrush
 • Berrylicious
 • Sweet Strawberry

Dit zijn alle items waar ik voor ga deze maand. En eigenlijk echt vanaf nu! Wil je nog ergens een uitgebreide review van lezen? Laat het me dan even weten in de comments!

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

8 opmerkingen:

 1. Jij hebt zoveel lekkere kaarsen van Yankee Candle, ik ben jaloers!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dit is echt een geurkaarsen hemel! Ongelofelijk hoeveel jij hebt, ik ben zo jaloers! Maar wat ga je er veel branden joh, zodra je wakker wordt gaat er al één aan zeker?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, meestal wel! Even een heerlijke waxtart branden in de ochtend. Die smelten vrij snel en kan makkelijk als je weinig tijd hebt. In de avond brand ik vaak een kaars (jar) Xx

   Verwijderen
 3. Oe ik wil weten hoe Kiwi Berries ruikt! Wat een ambitie haha. Ik zou nooit zo veel kunnen branden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die ruikt letterlijk naar kiwi en blauwe bessen (bosbessen). Echt heerlijk zomers en fruitig! <3

   Verwijderen
 4. Ik zou graag eens een artikel (en foto's!!!) zien van je volledige collectie, zodat ik kan inschatten hoe groot je 'probleem' is, haha ;-) Dat label van River Valley vind ik trouwens ZO mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, het probleem is echt groot.... Ben ook een tijdje in twijfel of ik een filmpje ga opnemen of dat ik het in een artikel ga doen. Want youtube zal dan in delen moeten, en een artikel zou echt té lang worden denk ik... haha! xx

   Verwijderen
 5. ik houd echt van geurkaarsen ben benieuwd of ze echt zo lekker zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook