Posted by / maandag 13 april 2015 / 4 Comments /

Yankee Candle • Café Culture Gift Set


Wat is nou leuker om de week te beginnen met een Yankee Candle artikel?! Juist, ik dacht ook dat dat dus niet kon en heb dit keer een super leuke giftset die ik ga showen. Ik ben er enorm blij mee en dat zullen jullie vast gaan lezen hoe dat toch komt!Een tijd geleden schreef ik een artikel over de nieuwe zomergeuren van Yankee Candle van 2015. van Yankee Plaza kreeg ik toen een geurkaart mee en kon ik de geuren al even besnuffelen voordat ze in de winkel kwamen! Mocht je dit artikel nog niet gelezen hebben kun je deze hier teruglezen. 

Als een klein kind zat ik dus met smart te wachten totdat deze geuren eindelijk in de winkel te verkrijgen waren. Vanaf 1 april (en nee, was echt geen grapje) mochten de heerlijke geuren officieel verkocht worden. Er zitten drie geuren in de collectie. Dit zijn Pain au Raisin, Tarte Tatin en Cappuccino Truffle. En toen stuitte ik op een super leuke giftset! Ik zag deze en werd direct verliefd. Ook zag ik natuurlijk mogelijkheden om de tin waar de jars inzitten te kunnen hergebruiken. Dus in mijn ogen een win-win situatie! Ik kocht deze giftset dan ook zonder blikken of blozen.Dit is dus de prachtige giftset! Een mooie tinnen blik met hierin de drie geuren van de zomercollectie van 2015. Alledrie de jars zijn small jars en zijn werkelijk super schattig!Wanneer ik de tin open komt er direct een super lekkere chocoladegeur naar boven. Echt hemels! Dit moet natuurlijk de geur Cappuccino Truffle zijn. Maar ben ook benieuwd naar de rest. Hier even een kiekje van alledrie de geuren bij elkaar. Jammmm wat lekker! Toen ik de geuren op de geurkaart rook die ik van Yankee Plaza had gekregen vond ik de Pain au Raisin het lekkerst ruiken, gevolgd door Cappiccino Truffle en Tarte Tatin. Natuurlijk heb ik ook gelijk alle geuren gebrand. En die zal ik ook één voor één bespreken. Te beginnen bij de Cappuccino Truffle; Wat is deze geur toch rijk! En daarmee bedoel ik, een heerlijke volle chocoladegeur met een vleugje koffie. Oh echt heerlijk!! De volgende geur is de Tarte Tatin. En net zoals ik het van de geurkaars af kon ruiken, vind ik deze nog het minst. Ik vind het iets te zurig ruiken.Dit komt door de appeltjes, want de kaneelgeur ruik ik niet, dus daar kan het niet aan liggen. Helaas, maar joh, hij gaat evengoed wel opgebrand worden hoor!

En dan tot slot de laatste. Een geur waar ik in de eerste instantie hysterisch enthousiast over was... En dat ben ik nog steeds! Dit is echt mijn favoriete geur van de gehele collectie! Denk ook echt dat als mijn small jar op is, ik een large jar ga kopen en zeker wat waxtarts in ga slaan. Een heerlijke geur van vanilledeeg en rozijntjes. Jam! Het ruikt echt naar zo een koffiebroodje, super lekker!


Ik ben echt enorm blij met deze giftset en de tinnen blik ga ik ook zeer zeker gebruiken! Er passen in totaal 24 waxtarts in, dus ik kan mijn lol op. Deze giftset is te bestellen via de website van Yankee Plaza en kost €37,69. Een echte collectors item met een hele handige blik! 

Ben jij benieuwd naar de geuren van de zomercollectie 2015? Welke zou jij graag willen proberen?

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

 1. Ik denk dat ik Tarte Tatin het lekkerst vind ruiken! Ik ben benieuwd naar de geuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben vandaag de nieuwe geuren gaan ruiken (en kopen natuurlijk) en Pain Au Raisin ruikt droog superlekker! Nieuw favorietje volgens mij ;-)
  PS: Ik ben dol op jouw Yanke Candle artikels, laat maar komen! haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankjewel! Pain au Raisin is inderdaad echt gewoonweg om op te eten! jammie

   Verwijderen
 3. Doe mij nog maar wat yankee reviewtjes, maar dan niet zeggen dat in die leuke tin ook nog een lading tarts kan. Ik mag natuurlijk geen excuus vinden om ook zo een tin te kopen hahaha :D

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook