Posted by / donderdag 9 april 2015 / No comments /

What's in my make-up bag!


Er ging iets mis met deze post. Dus hopelijk gaat het nu wel goed. Altijd als ik de deur uitga neem ik een klein tasje mee  met wat make-up producten. Juist om eventjes mijn make-up bij te kunnen werken, of juist te gebruiken als mijn make-up op de dagen dat ik snel de deur uit ga. Kijk je mee?Dit is het kleine schattige tasje. Ik kreeg deze in een giftset van Clinique ooit eens, en nu gebruik ik het als mijn make-up tasje. Het leuke vind ik ook dat je er wel een beetje doorheen kunt kijken, maar dat het ook nog iets te raden overlaat.

Oke en dan nu de items. Ik ga gewoon alle items één voor één af. Dat lijkt mij het makkelijkste.


MAC Studio Fix 
Dit is mijn poeder foundation. Echt heel erg fijn als ik mijn glimmende voorhoofd even wil bijwerken of gewoon deze variant wil gebruiken als foundation.


MAC Lipstick
Nu zit er een MAC lipstick in, maar hier bedoel ik eerder mee dat de lipstick van de dag gewoon in mijn make-up tasje zit. Het is gewoon fijn om je lipstick bij te werken.


MAC Mascara (travel size)
Dit vind ik persoonlijk ideaal; een mini mascara! Wanneer het regent of iets (wat nooit gebeurd in Nederland, AHUM) kun je dus altijd even je mascara fixen! Ik kocht deze bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ze hebben veel super handige travel sized van hun producten!


MAC Fix+
Nog zo een handige travel size. Een kleine Fix+. Ik gebruik deze altijd wanneer ik mijn make-up heb bijgewerkt. Ook wanneer ik me thuis opmaak heb ik een fles staan (wel de grote versie). Ik beschrijf het maar als een soort haarlak. Wanneer ik dit over mijn make-up heen spray, blijft het een langere tijd enorm goed zitten.


Dove Deodorant
Dit is echt totaal niet make-up gerelateerd en toch zit het in mijn tasje. Ik ben namelijk het type die gedurende de dag mezelf éven wil verfrissen, dus kan deodorant niet ontbreken, lol.

Dit zijn alle items in mijn make-up tasje. Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien!

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook